Samo sam odgovorio na tvoj post.Ako ti ne paše onda nemoj da komentarišeš moje postove i završićemo priču u miru i veselju.Jel se to meni obracas ili uopste?
Ako je meni, onda ti dzabe trud. A ako je uopste, onda me ne citiraj, zbunjujes me.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo sam odgovorio na tvoj post.Ako ti ne paše onda nemoj da komentarišeš moje postove i završićemo priču u miru i veselju.Jel se to meni obracas ili uopste?
Ako je meni, onda ti dzabe trud. A ako je uopste, onda me ne citiraj, zbunjujes me.
De ovo, domaci lokatori, kako to locirali, cime? Svasta se pricalo tada, al sve bilo rekla kazala.Обзиром да ми је ћаћа у то време био ангажован у општинском штабу цивилне заштите, као и да сам ја ангажован на неким дежурствима по селу, чуо сам и од њега и својим ушима да се догађало да укебају домаће "локаторе", ако на то мислиш. Или можда мислиш на постављање лажних мета....
Ma to je prežvakana tema,kakvi crni lokatori.Obična mini meteo stanica,koja se pusti u širem rejonu naleta da se dobiju precizni podaci o klimi na planiranoj ruti naleta.Obična kocka od penastog materijala koja u sebi sadrži elektroniku.Обзиром да ми је ћаћа у то време био ангажован у општинском штабу цивилне заштите, као и да сам ја ангажован на неким дежурствима по селу, чуо сам и од њега и својим ушима да се догађало да укебају домаће "локаторе", ако на то мислиш. Или можда мислиш на постављање лажних мета....
Просто укебали понеке ликове у сумњивим активностима, па одведени на информативни разговор. Епилоге таквих случајева не знам.De ovo, domaci lokatori, kako to locirali, cime?
Ne, mislim na lokatore koji su navodili nato projektile. Pouzdano se zna da su ih naši postavljali. Vidim da se tome ne pridaje nikakav značaj.Обзиром да ми је ћаћа у то време био ангажован у општинском штабу цивилне заштите, као и да сам ја ангажован на неким дежурствима по селу, чуо сам и од њега и својим ушима да се догађало да укебају домаће "локаторе", ако на то мислиш. Или можда мислиш на постављање лажних мета....
Opet odakle ti to da neko nekoga mrzi.Evo ja sam se vakcinisao da bih mogao da idem preko da zaradim pare i sad će neki teniser da ima drugačiji tretman samo zato što je teniser pa nek je i najbolji u tome što radi.Sportisti su ljudi od krvi i mesa. Sa svojim manama i greskama, sa svojim ocevima i majkama. Sve to i da hoce ne mogu da promene. Ali izgleda da smo mi zajeban narod. Zavidan, ljubomoran, ne prastamo nekom ako ima licnog uspeha. Pojedinci ovde mogu da priznaju ili ne, ali taj Novak je proglasavan za naj boljeg sportistu sveta. Od nekoliko stotina miliona sportista na svetu on je naj bolji, ali neeeeeee njegovi Srbi kazu da to nije nista da su mu oni pare zaradili pa bi hteli tim parama i da raspolazu. Brzo se zaboravlja koliko je para uplatio ili sakupio preko svojih humanitarnih fondova. Cak je i toj jeben. j Australiji poslao pomoc posle onih pozara od pre par godina. Svako ko se bavio sportom zna koliko je potrebno truda u amaterskom, a kamoli u visoko profesionalnom sportu kao sto je tenis. Jos u tom pojedinacnom sportu pa u duelu jedan na jedan pokazi sta znas. Nije to kosarka ili fudbal pa ako ne ide meni uspece ostala desetorica. I za ovaj turnir se verovatno krvnicki spremao jer u tom Melburnu brani 2000 poena na ATP listi i samim ne ucestvovanjem bi pao na trece mesto, postrani sto ne bi oborio par rekorda koji verovatno u istoriji ne bi bili oboreni. Samo su ga cekali. Na antidoping testovima nisu mogli nista da mu nadju pa im je ovo bila sansa da ga saseku. Ako ga mrzi ceo anglosaksonski svet zasto to i mi radimo???
Ja ne mogu da vjerujem, da ti jednostavno ne mozes da skontas da COVJEK NECE DA SE BOCNE, I DA VAKCINA NIGDE NA SVIJETU NIJE OBAVEZNA.Koliko god u ovoj temi lupanja ima ti si brate najgori, tupis li tupis a o pametovanju da ne pricam.Pa komu brani da bude najbolji sportista, sta odma izvrcete.Neka bude broj 1 jos 10 godina sto se mene tice. Ali sam se uglavio u ova govna.
Samo da je hteo da se bocne, sad neka pita Pepe Imaza kako da se izvuce iz ovog sranja.
Sad posmatraj ovako. Da nisi vakcinisan i da ti ta drzava gde ides da zaradis pare potvrdi da ces nesmetano moci da udjes i da radis svoj posao. Kad stignes tamo kazu ti eeee sad ne moze i stave te u kontrolisan smestaj zajedno sa migrantima. Kako bi reagovao?Opet odakle ti to da neko nekoga mrzi.Evo ja sam se vakcinisao da bih mogao da idem preko da zaradim pare i sad će neki teniser da ima drugačiji tretman samo zato što je teniser pa nek je i najbolji u tome što radi.
Nego zaludnim Srbima borac protiv bogatih postao jedan od bogatih,da nije smešno bilo bi žalosno.