Ivermektin kao lek protiv korone

Jel se to meni obracas ili uopste?
Ako je meni, onda ti dzabe trud. A ako je uopste, onda me ne citiraj, zbunjujes me.
Samo sam odgovorio na tvoj post.Ako ti ne paše onda nemoj da komentarišeš moje postove i završićemo priču u miru i veselju.

Pocesmo pricu o Novaku i zasto ga ne pustaju, a ti otera skroz u drugo. Ukljucio sam se u pricu o Novaku, ostalo me ne interesuje, a narocito da ispravljam krivu Drinu sta radi krizni stab i kako bi trebalo da radi.

Обзиром да ми је ћаћа у то време био ангажован у општинском штабу цивилне заштите, као и да сам ја ангажован на неким дежурствима по селу, чуо сам и од њега и својим ушима да се догађало да укебају домаће "локаторе", ако на то мислиш. Или можда мислиш на постављање лажних мета....
De ovo, domaci lokatori, kako to locirali, cime? Svasta se pricalo tada, al sve bilo rekla kazala.
PS da ne bi bilo van teme, napisi da su izdajnici korona, a kad su uhvaceni onda su vakcinisani...

To sa lokatorima je malo prenaduvano.Gađali su uglavnom na osnovi snimaka izviđačkih.Zato su i gađali jedan cilj više puta.Naša kasarna je gađana a znali su sigurno da je prazna.Problem im je bio što se deo vojske nalazio po školama,zabavištima,bar na našem terenu.To je bio dobar potez-možda ne viteški ali u ratu je sve dozvoljeno.Za ostale delove zemlje,ne bih komentarisao kao i za jedinice koje su direktno učestvovale u odbrani vazdušnog prostora.

Обзиром да ми је ћаћа у то време био ангажован у општинском штабу цивилне заштите, као и да сам ја ангажован на неким дежурствима по селу, чуо сам и од њега и својим ушима да се догађало да укебају домаће "локаторе", ако на то мислиш. Или можда мислиш на постављање лажних мета....
Ma to je prežvakana tema,kakvi crni lokatori.Obična mini meteo stanica,koja se pusti u širem rejonu naleta da se dobiju precizni podaci o klimi na planiranoj ruti naleta.Obična kocka od penastog materijala koja u sebi sadrži elektroniku.

Isto tako smo nalazili i GED ili BlU 114 pogotovo dok smo bili u Debrcu.

De ovo, domaci lokatori, kako to locirali, cime?
Просто укебали понеке ликове у сумњивим активностима, па одведени на информативни разговор. Епилоге таквих случајева не знам.

А ти предмети, локатори, колико се сећам, беху некакве стиропорске конструкције са неком ситном електроником.

Ne, mislim na lokatore koji su navodili nato projektile. Pouzdano se zna da su ih naši postavljali. Vidim da se tome ne pridaje nikakav značaj.
Tipično srbsko pileće pamćenje..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Sportisti su ljudi od krvi i mesa. Sa svojim manama i greskama, sa svojim ocevima i majkama. Sve to i da hoce ne mogu da promene. Ali izgleda da smo mi zajeban narod. Zavidan, ljubomoran, ne prastamo nekom ako ima licnog uspeha. Pojedinci ovde mogu da priznaju ili ne, ali taj Novak je proglasavan za naj boljeg sportistu sveta. Od nekoliko stotina miliona sportista na svetu on je naj bolji, ali neeeeeee njegovi Srbi kazu da to nije nista da su mu oni pare zaradili pa bi hteli tim parama i da raspolazu. Brzo se zaboravlja koliko je para uplatio ili sakupio preko svojih humanitarnih fondova. Cak je i toj jeben. j Australiji poslao pomoc posle onih pozara od pre par godina. Svako ko se bavio sportom zna koliko je potrebno truda u amaterskom, a kamoli u visoko profesionalnom sportu kao sto je tenis. Jos u tom pojedinacnom sportu pa u duelu jedan na jedan pokazi sta znas. Nije to kosarka ili fudbal pa ako ne ide meni uspece ostala desetorica. I za ovaj turnir se verovatno krvnicki spremao jer u tom Melburnu brani 2000 poena na ATP listi i samim ne ucestvovanjem bi pao na trece mesto, postrani sto ne bi oborio par rekorda koji verovatno u istoriji ne bi bili oboreni. Samo su ga cekali. Na antidoping testovima nisu mogli nista da mu nadju pa im je ovo bila sansa da ga saseku. Ako ga mrzi ceo anglosaksonski svet zasto to i mi radimo???

Pa komu brani da bude najbolji sportista, sta odma izvrcete.Neka bude broj 1 jos 10 godina sto se mene tice. Ali sam se uglavio u ova govna.

Samo da je hteo da se bocne, sad neka pita Pepe Imaza kako da se izvuce iz ovog sranja.

Problem Novak se prelio izvan australije:) , ali sad je gotovo :) , Novak se nije izjasnjavao do sada da li je cijepljen ili nije , njegova privatna stvar, ali sada kada je potvrdjeno da nije cijepljen postao je glavni adut antivaksera. Teniski problem se prelio i u politiku:) Boris je dao punu podrsku australskom premijeru a njegova retorika sa antivakserima je na nivou kocijasa iako je prvi u drzavi:)

Sportisti su ljudi od krvi i mesa. Sa svojim manama i greskama, sa svojim ocevima i majkama. Sve to i da hoce ne mogu da promene. Ali izgleda da smo mi zajeban narod. Zavidan, ljubomoran, ne prastamo nekom ako ima licnog uspeha. Pojedinci ovde mogu da priznaju ili ne, ali taj Novak je proglasavan za naj boljeg sportistu sveta. Od nekoliko stotina miliona sportista na svetu on je naj bolji, ali neeeeeee njegovi Srbi kazu da to nije nista da su mu oni pare zaradili pa bi hteli tim parama i da raspolazu. Brzo se zaboravlja koliko je para uplatio ili sakupio preko svojih humanitarnih fondova. Cak je i toj jeben. j Australiji poslao pomoc posle onih pozara od pre par godina. Svako ko se bavio sportom zna koliko je potrebno truda u amaterskom, a kamoli u visoko profesionalnom sportu kao sto je tenis. Jos u tom pojedinacnom sportu pa u duelu jedan na jedan pokazi sta znas. Nije to kosarka ili fudbal pa ako ne ide meni uspece ostala desetorica. I za ovaj turnir se verovatno krvnicki spremao jer u tom Melburnu brani 2000 poena na ATP listi i samim ne ucestvovanjem bi pao na trece mesto, postrani sto ne bi oborio par rekorda koji verovatno u istoriji ne bi bili oboreni. Samo su ga cekali. Na antidoping testovima nisu mogli nista da mu nadju pa im je ovo bila sansa da ga saseku. Ako ga mrzi ceo anglosaksonski svet zasto to i mi radimo???
Opet odakle ti to da neko nekoga mrzi.Evo ja sam se vakcinisao da bih mogao da idem preko da zaradim pare i sad će neki teniser da ima drugačiji tretman samo zato što je teniser pa nek je i najbolji u tome što radi.

Nego zaludnim Srbima borac protiv bogatih postao jedan od bogatih,da nije smešno bilo bi žalosno.

Naravno.Pogtovo zato što znam dosta njih koji su se vakcinisali i preležali sa blagim simptomima,a Boga mi i dosta onih koji nisu pa ih nema.A i kad sam video da će posao da trpi,sve je to povezano.

Pa komu brani da bude najbolji sportista, sta odma izvrcete.Neka bude broj 1 jos 10 godina sto se mene tice. Ali sam se uglavio u ova govna.

Samo da je hteo da se bocne, sad neka pita Pepe Imaza kako da se izvuce iz ovog sranja.
Ja ne mogu da vjerujem, da ti jednostavno ne mozes da skontas da COVJEK NECE DA SE BOCNE, I DA VAKCINA NIGDE NA SVIJETU NIJE OBAVEZNA.Koliko god u ovoj temi lupanja ima ti si brate najgori, tupis li tupis a o pametovanju da ne pricam.

Opet odakle ti to da neko nekoga mrzi.Evo ja sam se vakcinisao da bih mogao da idem preko da zaradim pare i sad će neki teniser da ima drugačiji tretman samo zato što je teniser pa nek je i najbolji u tome što radi.

Nego zaludnim Srbima borac protiv bogatih postao jedan od bogatih,da nije smešno bilo bi žalosno.
Sad posmatraj ovako. Da nisi vakcinisan i da ti ta drzava gde ides da zaradis pare potvrdi da ces nesmetano moci da udjes i da radis svoj posao. Kad stignes tamo kazu ti eeee sad ne moze i stave te u kontrolisan smestaj zajedno sa migrantima. Kako bi reagovao?

Sve je ovo jednostavno, vakcinacija nije obavezna i nikada nece biti u to sam ubedjen, sada se koriste mehanizmi da se narod natera da je primi ili ako to ne urade, nece moci da putuju negde, moraju da plate test, mora jednostavno svasta da se vadi iznova i iznova i to nekima dosadi pa zavrnu rukav.Kod nas su uglavnom primali vakcinu ljudi kojima posao zavisi od toga, da bi izbegli probleme i stariji ljudi koji su podlegli pinku i ostalim rezimskim govnima.Inace, Imali smo svi koronu bez vakcine, preziveli smo, sada je dosla vakcina ljudi su prosli podjednako, uopste me ne zanima statistika znam da nije tacna, ovde nije bilo razlike ko je primio a ko nije, umrli su dosta vakcinisanih, isto kao i ovi koji nisu, mnogo je tesko voditi statistiku o tome, znam domacinstva koja su zavijena u crno i to cela kuca, znam zenu kojoj je umro muz pre 5-6 dana a nju upisali da je pozitivna a vec je bila, licno je cula od lekara dok je cekala nalaze u drugoj sobi da nije jos pozitivna ali bice, i da je upisu kao pozitivnu, zeni ne fali nista, nije ni jedan simptom imala, testirala se sa muzem koji je izasao kuci i umro posle par dana, ovo je opste ludilo, sada imamo 10000 pozitivnih ali manje smrtnih slucajeva, kome verovati? Nov soj verovatno? Ali nije to vazno, imao bih svasta da napisem ali necu, postujem svaciji izbor, nisam anitvakser svaku sam vakcinu primio ali ovu necu, to je moja licna stvar, ne moram ja da radim ono sto rade drugi verujem u ono sto vidim i dobro je dok je tako Hteo sam reci za turnir u Australiji, on jednostavno nije trebao da se odrzi jer time vrse diskriminaciju igraca, mnogi nebi primili vakcinu,mnogi nisu primili,mnogi su primili Rusku i kinesku ali ona nevalja valjda pa se to ne priznaje nego samo fajzer, sta je to nego politika? Turnir je morao biti otvoren za sve igrace, ako je vec epidemija onda ga otakzes i kraj price,ovako moras da nateras igrace mimo svoje volje da ubrizgaju nesto u svoje telo, verovatno je to sve ok, ali zasto ako neko ne zeli? dodje ispadne u prvom kolu i dzaba krecio.I pre vakcinacije sportisti gotovo da nisu imali simptome kao i sada kada je vakcinisano dosta njih ali razlika je u tome sto je sada zaraza 10puta veca nego ranije ali sve dok je ljudima dobro, dobro je.Nadam se da ce ovo proci jer nikud ne vodi.

Nazad
Vrh