Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos je lepa,zuta,nije pocrnela,ima i po koji klip suv na njojMa,jedu one sve prijatelju,ta bi trebala da je jos bolja od jesenje balirane.nisu je tukle kise,nije puna prasine.
Kazite vi meni,smeju li ovce jesti jabuke,moje pogibose za njima a ne znam da li je to pametno da one jedu?
Kazite vi meni,smeju li ovce jesti jabuke,moje pogibose za njima a ne znam da li je to pametno da one jedu?
Moje ovce jedu ko gubar. Od granja do stabljike kukuruza, nevazno da li je suva ili zelena. Nikad gladne a nijedna da dostigne 100 kila. Kazem nekad ocu " Koliko jedu trebalo bi da imaju po 200 kila " .
Da li novi kukuruz moze napraviti problem kod ishrane ovaca.raniji godina uvek je bilo starog kukuruza ,ove godine je kod mene nestasica starog pa mesam pola pola stari i novi kukuruz.
Zahvaljujem na odgovoru,pozdrav.Nece praviti problem sigurno sipaj i uzivaj samo da nije plesniv
Sirova soja u mahunama,moze li se davati ovcama ili mora prvo przenje?