Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos je lepa,zuta,nije pocrnela,ima i po koji klip suv na njoj,hvala na odgovoru u svakom slucajuMa,jedu one sve prijatelju,ta bi trebala da je jos bolja od jesenje balirane.nisu je tukle kise,nije puna prasine.
Kazite vi meni,smeju li ovce jesti jabuke,moje pogibose za njima a ne znam da li je to pametno da one jedu?
Kazite vi meni,smeju li ovce jesti jabuke,moje pogibose za njima a ne znam da li je to pametno da one jedu?
Moje ovce jedu ko gubar. Od granja do stabljike kukuruza, nevazno da li je suva ili zelena. Nikad gladne a nijedna da dostigne 100 kila. Kazem nekad ocu " Koliko jedu trebalo bi da imaju po 200 kila " .
Da li novi kukuruz moze napraviti problem kod ishrane ovaca.raniji godina uvek je bilo starog kukuruza ,ove godine je kod mene nestasica starog pa mesam pola pola stari i novi kukuruz.
Zahvaljujem na odgovoru,pozdrav.Nece praviti problem sigurno sipaj i uzivaj samo da nije plesniv
Sirova soja u mahunama,moze li se davati ovcama ili mora prvo przenje?