Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
whitekiler je napisao(la):Kod nas peletirana hrana za kunice nemoze a se nadje ispod 30din/kg,a vidim vi pominjete neke od 25.
Ako nije problem da mi neko posalje na pp gde i koja hrana kosta toliko i sa kojim procentom proteina.
,dosta njih kazu pa ja im dajem svezu travu i nista,ee to je dotle dok se neko ne opece!I da, kad se osusi trava ne gube se vitamini,samo iskljucujemo sa ovim probleme koje bi mogle nastati davanjem sveze trave!
) . ujedno me zanima i nesto u vezi pojilica , gde se mogu nachi. unapred sse izvinjavam ako nisam pogodio temu, ali ova tema je nesto najblize onome sto ja pokusavam doznati. unapred hvalana džaku vecine proizvodjaca bar sto sam ja procitao pise POTPUNA SMESA ZA ISHRANU KUNICA...neznaci da se ne mogu koristiti i ostala hraniva...Gabesz20 je napisao(la):Znam da ima,al jeftinija je smesa kukuruz-trikital-jecam ne?Al inace i pise na dzaku granulata da je uz ovu smesu neophodno koristiti i druga hranjima sredstva!Inace za tov samo granulat,ovu smesu dajem muzjaku i odraslim zenkama,naravno kada se zenke okote onda i one jedu cist granulat nedelju ili dve nedelje!