Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Megi je napisao(la):Ljudi,ja sam taj nakupac o kome pricate.Odmah da vam kazem juce sam citao vase izjave i gluposti koje pisete pogotovo tomos rider,hvala ti za onu onu izjavu o p....,vidi da ti objasnim nesto, tako nemozes da pricas o nekome i nesto pogotovo ako nemas pojma ko je on i sta je,imam registrovanu farmu i odgajivacnicu kunica,savezni sam sudija za kunice,bavim se genetikom i savetnik sam na vise instituta u vezi hrane i bolesti kunica a posto sudim i u Vrscu,potrudicu se da te nadjem pa da vidimo to u vezi pusenja.Otkupno mesto imam vec vise godina nemam zaradu ni od cijih kunica i ja ih trenutno prodajem za 170 din po kg a posto sam prosle god prodao oko 7000 kom,malo mi fali pa pomazem ljudima.
Sad o zaradi....Da nebude zabune govorim o Panon belim kunicima,Zarada je 3evra po komadu cisto,sta i kako necu da polemisem,jer nemam puno vremena,na ovaj forum sam dosao zbog zida 024.hteo sam sa posavetujem vas koji ulazite u ovaj posao ali sam odustao unapred zbog izjava jucerasnjih.Za vasu informormaciju, za 7 godina prodao sam preko 3000 zenki i muzjaka za maticna jata i niko nije bio nezadovoljan.Ko hoce da radi neka me kontaktira i nek nelupa praznu slamu.Zid 024 ima moj fon.toliko od mene.
zid-024 je napisao(la):Kad se pisalo i vredjalo na temu peletirke, covek (dario bulic ) je shvatio da je otisao gde ne treba pa se javno izvinio.
Nakon toga, napisao sam post, gde sam pozvao da bi se i "druge strane u sporu" mogle izvinuti, ali nesto nisam primetio da je bilo izvinjenja.
Sve u svemu, ipljuvaste coveka, ali onako profi, nema sta.
ma slazem se u potpunosti za sve tu sam na forumu necu da odem u inat onima koji sve znaju hocu da i ja naucim nesto od njih a ne treba meni niko da se izvinjava samo ne volim ljude kao sto je gosn koji kaze za nekog da mu .... zato sto ovaj daje malu cenu na otkupu pa niko ga ne tera da mu proda svasta sam cuo i video al to nigde da vredja coveka sto radi nesto a ne ugrozava ga ni na jedan nacin ali dobro kazem ja to govori samo o njemu ja kazem svaka cast coveku koji otkupi toliku kolicinu kunica
U jucerasnjem razgovoru, a i na samom forumu, u, za sada njegovom jedinom postu (nadam se za sada jedinom) je rekao da se nece vracati na forum. Iako mu niko ne bi mogao ni trebao zameriti na takvoj odluci, nadajmo se da ce se covek predomisliti i pomoci drugim kunicarima svojim znanjem.
Generalno trebalo bi spustiti loptu, ne padati u vatre i teske reci na forumu, svoje frustracije bi trebali ispoljavati na drugim mestima ...
Pozdrav
ma slazem se u potpunosti za sve tu sam na forumu necu da odem u inat onima koji sve znaju hocu da i ja naucim nesto od njih a ne treba meni niko da se izvinjava samo ne volim ljude kao sto je gosn koji kaze za nekog da mu .... zato sto ovaj daje malu cenu na otkupu pa niko ga ne tera da mu proda svasta sam cuo i video al to nigde da vredja coveka sto radi nesto a ne ugrozava ga ni na jedan nacin ali dobro kazem ja to govori samo o njemu ja kazem svaka cast coveku koji otkupi toliku kolicinu kunica ja trenutno imam 12 zenki i 3 muzjaka ali idem na 18 zenki i godisnje imam oko 200 kunica koje odnegujem i izbacim da li za klanje ili za rasplod i vise sam poklonio nego sto sam prodao i zaradio jer mi zarada nije cilj a moze se zaraditi ko kaze da ne moze laze ma nek me pljuju volim ja to samo nek pljuju
Post je spojen: [time]субота, 20. фебруар 2010. 03:47:42 MST[/time]_________________________________________________
ja sam slike mog kunicnjaka bio objavio i pokazao ali sam obrisao ali nema veze vi se pravite previse naivni covek u godinama a ne govori istinu ccccctomos rider je napisao(la):pazi,covek ima i nije mu problem da pokaze cime raspolaze,uostalom,kao i svima nama....TI si taj koji krije slike........hm..........
Post je spojen: [time]субота, 20. фебруар 2010. 11:51:48 MST[/time]_________________________________________________
a sto se tice slika zbog kojih me prozivate imate na netu pa nadjite a vama covek i da da nacrte slike ili da vam pokloni vi bi ga ovde napljuvali i ismejali jer ste takvi samo vase je veliko od drugih ne valja nista zbog takvih kao vi sam i obrisao slike
slazem se u potpunosti...kao sto pise,izvinio sam se coveku na mom ponasanju i pozvao ga da dalje ucestvuje u nasim temama jer nam stvarno neko takav treba.......dok se Dario oseca prozvanim u svakom postu a zasto,to je njegov problem.....idemo dalje,preskocite svadje.......zid-024 je napisao(la):Kad se pisalo i vredjalo na temu peletirke, covek (dario bulic ) je shvatio da je otisao gde ne treba pa se javno izvinio.
Nakon toga, napisao sam post, gde sam pozvao da bi se i "druge strane u sporu" mogle izvinuti, ali nesto nisam primetio da je bilo izvinjenja.
U jucerasnjem razgovoru, a i na samom forumu, u, za sada njegovom jedinom postu (nadam se za sada jedinom) je rekao da se nece vracati na forum. Iako mu niko ne bi mogao ni trebao zameriti na takvoj odluci, nadajmo se da ce se covek predomisliti i pomoci drugim kunicarima svojim znanjem.
Generalno trebalo bi spustiti loptu, ne padati u vatre i teske reci na forumu, svoje frustracije bi trebali ispoljavati na drugim mestima ...
Pozdrav
hor=tomos rider link=topic=3705.msg110719#msg110719 date=1266692365]tomos rider je napisao(la):slazem se u potpunosti...kao sto pise,izvinio sam se coveku na mom ponasanju i pozvao ga da dalje ucestvuje u nasim temama jer nam stvarno neko takav treba.......dok se Dario oseca prozvanim u svakom postu a zasto,to je njegov problem.....idemo dalje,preskocite svadje.......zid-024 je napisao(la):Kad se pisalo i vredjalo na temu peletirke, covek (dario bulic ) je shvatio da je otisao gde ne treba pa se javno izvinio.
Pozdrav
slazem se u potpunosti...kao sto pise,izvinio sam se coveku na mom ponasanju i pozvao ga da dalje ucestvuje u nasim temama jer nam stvarno neko takav treba.......dok se Dario oseca prozvanim u svakom postu a zasto,to je njegov problem.....idemo dalje,preskocite svadje.......zid-024 je napisao(la):Kad se pisalo i vredjalo na temu peletirke, covek (dario bulic ) je shvatio da je otisao gde ne treba pa se javno izvinio.
Pozdrav
malinoa je napisao(la):Pozdrav svima Pocetnik sam u kunicarstvu, imam problem sa nabavkom granula i ako ih nadjem van Valjeva izadju me oko cetrdeset dinara po kg. Imam dve zenke i muzjaka tako da nelagerujem vecu kolicinu hrane radi kvarljivosti. Kunice trenutno hranim sa jagnjecim granulama sa dodatkom sena. Pitao bi vas dali mogu da koristim jagnjece granule dali su skodljive za kunice . Hvala unapred