Ishrana kunića peletima

jedan kunic od 2.5kg vlasnika kosta 360din;granule,detelina i sto zenka pojede dok je skotna i dok doji.to je 65din.meni je to malo

Drustvo malo smo promasili temu ova je ishrana kunica peletrinom.

U rubrici o kunicarstvu ima tema i o Otkup mesa kunica Pa da se ne bi islo u :off_topic: Molio bi da se tako i pise.

Ljudi,ja sam taj nakupac o kome pricate.Odmah da vam kazem juce sam citao vase izjave i gluposti koje pisete pogotovo tomos rider,hvala ti za onu onu izjavu o p....,vidi da ti objasnim nesto, tako nemozes da pricas o nekome i nesto pogotovo ako nemas pojma ko je on i sta je,imam registrovanu farmu i odgajivacnicu kunica,savezni sam sudija za kunice,bavim se genetikom i savetnik sam na vise instituta u vezi hrane i bolesti kunica a posto sudim i u Vrscu,potrudicu se da te nadjem pa da vidimo to u vezi pusenja.Otkupno mesto imam vec vise godina nemam zaradu ni od cijih kunica i ja ih trenutno prodajem za 170 din po kg a posto sam prosle god prodao oko 7000 kom,malo mi fali pa pomazem ljudima.
Sad o zaradi....Da nebude zabune govorim o Panon belim kunicima,Zarada je 3evra po komadu cisto,sta i kako necu da polemisem,jer nemam puno vremena,na ovaj forum sam dosao zbog zida 024.hteo sam sa posavetujem vas koji ulazite u ovaj posao ali sam odustao unapred zbog izjava jucerasnjih.Za vasu informormaciju, za 7 godina prodao sam preko 3000 zenki i muzjaka za maticna jata i niko nije bio nezadovoljan.Ko hoce da radi neka me kontaktira i nek nelupa praznu slamu.Zid 024 ima moj fon.toliko od mene.

@ Megi

Netreba se ljutiti ni na koga, Ljudi smo pa se sve moze srediti a vasa pomoc bi nam i te kako dobrodosla na ovom forumu. Ima nas dosta pocetnika pa svaki savet pa makar i najmanji zlata vredi. Mislim da ce se i spomenuti izvinuti za nepromisljene izjave.

Pozdrav

Za megija:Culi smo se pre nedelju dana,rekao sam da sam uzeo panonce sa farme"imre pap"u beceju.Posto si jedina osoba koja je strucna nadam se da ces dati neki savet bar za one koji planiraju da se time bave na duge staze

@ tomos rider

Kako samo nisam primetio da ima i PP. A ti bi mogao da se coveku javno izvines.

peto,uz svo duzno postovanje,kazem coveku da sam mu poslao PP.....prvo nek covek procita to....
Post je spojen: [time]1266688059[/time]
procitao je covek poruku,prihvatio izvinjenje,ja mu se i ovim putem javno izvinjavam zbog moje poruke,nije bila namera da nekog vredjam,ovim putem ga pozivam da se pridruzi nasem forumu i da se svi informisemo na pravi nacin...ziveli! :ppozdrav:

Megi je napisao(la):
Ljudi,ja sam taj nakupac o kome pricate.Odmah da vam kazem juce sam citao vase izjave i gluposti koje pisete pogotovo tomos rider,hvala ti za onu onu izjavu o p....,vidi da ti objasnim nesto, tako nemozes da pricas o nekome i nesto pogotovo ako nemas pojma ko je on i sta je,imam registrovanu farmu i odgajivacnicu kunica,savezni sam sudija za kunice,bavim se genetikom i savetnik sam na vise instituta u vezi hrane i bolesti kunica a posto sudim i u Vrscu,potrudicu se da te nadjem pa da vidimo to u vezi pusenja.Otkupno mesto imam vec vise godina nemam zaradu ni od cijih kunica i ja ih trenutno prodajem za 170 din po kg a posto sam prosle god prodao oko 7000 kom,malo mi fali pa pomazem ljudima.
Sad o zaradi....Da nebude zabune govorim o Panon belim kunicima,Zarada je 3evra po komadu cisto,sta i kako necu da polemisem,jer nemam puno vremena,na ovaj forum sam dosao zbog zida 024.hteo sam sa posavetujem vas koji ulazite u ovaj posao ali sam odustao unapred zbog izjava jucerasnjih.Za vasu informormaciju, za 7 godina prodao sam preko 3000 zenki i muzjaka za maticna jata i niko nije bio nezadovoljan.Ko hoce da radi neka me kontaktira i nek nelupa praznu slamu.Zid 024 ima moj fon.toliko od mene.

ma ovde samo ocekujte podsmeh i prozivanje jer ovde ima par ozbiljnih ljudi sve ostalo samo prica a nemaju ni jednog kunica al vazno je da sve znaju i da svakog prozivaju za nesto svaka vama cast danas prodati toliku kolicinu kunica je astronomska cifra pa i da zaradite sta ima veze pa svi mi moramo od necega ziveti vidite kako vas pljuju a kad im budete trebali onda ce vam se uvlaciti zivi bili pa videli

pazi,covek ima i nije mu problem da pokaze cime raspolaze,uostalom,kao i svima nama....TI si taj koji krije slike........hm..........

Kad se pisalo i vredjalo na temu peletirke, covek (dario bulic ) je shvatio da je otisao gde ne treba pa se javno izvinio.
Nakon toga, napisao sam post, gde sam pozvao da bi se i "druge strane u sporu" :D mogle izvinuti, ali nesto nisam primetio da je bilo izvinjenja.
Sve u svemu, ipljuvaste coveka, ali onako profi, nema sta.
:nono:
U jucerasnjem razgovoru, a i na samom forumu, u, za sada njegovom jedinom postu (nadam se za sada jedinom) je rekao da se nece vracati na forum. Iako mu niko ne bi mogao ni trebao zameriti na takvoj odluci, nadajmo se da ce se covek predomisliti i pomoci drugim kunicarima svojim znanjem.
Generalno trebalo bi spustiti loptu, ne padati u vatre i teske reci na forumu, svoje frustracije bi trebali ispoljavati na drugim mestima ...
Pozdrav

zid-024 je napisao(la):
Kad se pisalo i vredjalo na temu peletirke, covek (dario bulic ) je shvatio da je otisao gde ne treba pa se javno izvinio.
Nakon toga, napisao sam post, gde sam pozvao da bi se i "druge strane u sporu" :D mogle izvinuti, ali nesto nisam primetio da je bilo izvinjenja.

ma slazem se u potpunosti za sve tu sam na forumu necu da odem u inat onima koji sve znaju hocu da i ja naucim nesto od njih a ne treba meni niko da se izvinjava samo ne volim ljude kao sto je gosn koji kaze za nekog da mu .... zato sto ovaj daje malu cenu na otkupu pa niko ga ne tera da mu proda svasta sam cuo i video al to nigde da vredja coveka sto radi nesto a ne ugrozava ga ni na jedan nacin ali dobro kazem ja to govori samo o njemu ja kazem svaka cast coveku koji otkupi toliku kolicinu kunica
U jucerasnjem razgovoru, a i na samom forumu, u, za sada njegovom jedinom postu (nadam se za sada jedinom) je rekao da se nece vracati na forum. Iako mu niko ne bi mogao ni trebao zameriti na takvoj odluci, nadajmo se da ce se covek predomisliti i pomoci drugim kunicarima svojim znanjem.
Generalno trebalo bi spustiti loptu, ne padati u vatre i teske reci na forumu, svoje frustracije bi trebali ispoljavati na drugim mestima ...
Pozdrav

ma slazem se u potpunosti za sve tu sam na forumu necu da odem u inat onima koji sve znaju hocu da i ja naucim nesto od njih a ne treba meni niko da se izvinjava samo ne volim ljude kao sto je gosn koji kaze za nekog da mu .... zato sto ovaj daje malu cenu na otkupu pa niko ga ne tera da mu proda svasta sam cuo i video al to nigde da vredja coveka sto radi nesto a ne ugrozava ga ni na jedan nacin ali dobro kazem ja to govori samo o njemu ja kazem svaka cast coveku koji otkupi toliku kolicinu kunica ja trenutno imam 12 zenki i 3 muzjaka ali idem na 18 zenki i godisnje imam oko 200 kunica koje odnegujem i izbacim da li za klanje ili za rasplod i vise sam poklonio nego sto sam prodao i zaradio jer mi zarada nije cilj a moze se zaraditi ko kaze da ne moze laze ma nek me pljuju volim ja to samo nek pljuju
Post je spojen: [time]субота, 20. фебруар 2010. 03:47:42 MST[/time]
Post je spojen: [time]субота, 20. фебруар 2010. 11:51:48 MST[/time]
a sto se tice slika zbog kojih me prozivate imate na netu pa nadjite a vama covek i da da nacrte slike ili da vam pokloni vi bi ga ovde napljuvali i ismejali jer ste takvi samo vase je veliko od drugih ne valja nista zbog takvih kao vi sam i obrisao slike

zid-024 je napisao(la):
Pozdrav
slazem se u potpunosti...kao sto pise,izvinio sam se coveku na mom ponasanju i pozvao ga da dalje ucestvuje u nasim temama jer nam stvarno neko takav treba.......dok se Dario oseca prozvanim u svakom postu a zasto,to je njegov problem.....idemo dalje,preskocite svadje....... :ppozdrav:

[quote aut
tomos rider je napisao(la):
zid-024 je napisao(la):
Pozdrav
slazem se u potpunosti...kao sto pise,izvinio sam se coveku na mom ponasanju i pozvao ga da dalje ucestvuje u nasim temama jer nam stvarno neko takav treba.......dok se Dario oseca prozvanim u svakom postu a zasto,to je njegov problem.....idemo dalje,preskocite svadje....... :ppozdrav:
hor=tomos rider link=topic=3705.msg110719#msg110719 date=1266692365]
zid-024 je napisao(la):
Pozdrav
[/quote]

pa samo u vasim se osecam prozvanim tj stalno me prozivate sa drugima koliko vidim nemam problem ali dobro nevazno je

ne treba ljudi da se pravdate...pustite kraju...ovde smo da razmenjujemo iskustva i da naucimo po nesto...bar sam ja tu zbog toga....

Pozdrav svima :cao: Pocetnik sam u kunicarstvu, imam problem sa nabavkom granula i ako ih nadjem van Valjeva izadju me oko cetrdeset dinara po kg. Imam dve zenke i muzjaka tako da nelagerujem vecu kolicinu hrane radi kvarljivosti. Kunice trenutno hranim sa jagnjecim granulama sa dodatkom sena. Pitao bi vas dali mogu da koristim jagnjece granule dali su skodljive za kunice . Hvala unapred

malinoa je napisao(la):
Pozdrav svima :cao: Pocetnik sam u kunicarstvu, imam problem sa nabavkom granula i ako ih nadjem van Valjeva izadju me oko cetrdeset dinara po kg. Imam dve zenke i muzjaka tako da nelagerujem vecu kolicinu hrane radi kvarljivosti. Kunice trenutno hranim sa jagnjecim granulama sa dodatkom sena. Pitao bi vas dali mogu da koristim jagnjece granule dali su skodljive za kunice . Hvala unapred

zavisi od sastava i procenta proteina to prvo ali ako nemaju proliv moze sto da ne

Kod nas peletirana hrana za kunice nemoze a se nadje ispod 30din/kg,a vidim vi pominjete neke od 25.
Ako nije problem da mi neko posalje na pp gde i koja hrana kosta toliko i sa kojim procentom proteina.

Nazad
Vrh