Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svi granulati sadrže kokcidiostatik,samo je pitanje u kojoj količini?.Uzimam Farmkommerc jer je Gebi dosta skuplji.Po ceni kojoj kupuje GOKS i ja bi kupio!U NS Gebi 500din a Farmkommerc 470din,pa ti računaj na 100kg dvonedeljno!
Naravno da si u pravu i ti i BSanji ali ti zamisli grad Novi Sad pa poveži sa planinskom otavom i prvoklasnom lucerkom.Ni ja im ne dajem neke hemikalije,lekove,vitamine itd.Snalazim se kako umem,ni kod mene nema uginuća više od 10% i to u ranoj fazi.Pet dana pred klanje im dajem prirodnu hranu i to je to što mogu da uradim.Vi ste u mnogo boljoj situaciji od nas.Pozzz....@ bsanji. U pravu si druze,ja nikada nisam kunicima davao nikakve preparate i Bogu hvala nikada nisam imao neke gubitke vecih razmera.Desavalo mi se da u leglu ugine 1-2 mladunca sto se desava i kada se kunici tretiraju (sulfamidin,neosulf p. ...).Skoro sam kupio male hajkome (27 dana stari),kolega mi rekao da im dam preparate u vodu jer nije davao ali nisam...Sada imaju 1,5 meseci i rastu kao iz vode.Naravno, dajem im granulu na volju (uvek pune hranilice) i planinsku otavu i lucerku (takodje na volju).Bitna je samo kvalitetna ishrana i higijena u kunicarniku.Kod priplodnih grla je veoma bitno da u toku dana imaju i sunceve svetlosti jer jedino tako mogu da unesu u organizam vitamin D.
Da,i ja uzimam taj...Ista cena i u ns-u...
Kako se pokazao po tvom misljenju ovaj granulat Sremce?
Szeki što je čudno u indjiji je gebijev bio dosta skup 610 din a farmkomercov 15% 445 din a sad je 520 din a gebijev 450 din, sad samo uzimam gebijev.Jabukin je 530 dinSvi granulati sadrže kokcidiostatik,samo je pitanje u kojoj količini?.Uzimam Farmkommerc jer je Gebi dosta skuplji.Po ceni kojoj kupuje GOKS i ja bi kupio!U NS Gebi 500din a Farmkommerc 470din,pa ti računaj na 100kg dvonedeljno!
Sremac druze,nema da brines-ja hranim RUMIX-om i super se pokazao.Jos sam greskom uzeo 2 dzacica II-ke (15% proteina) ali nista ne mari- idu ko' iz vode.Pokazao se jako dobro,bez mane!Ali zbog cene sam pešao na Rumix-ov granulat,pa šta mi bog da!!!!10gk-400din.
- - - - - - - - - -
Baš danas mi stigao.Neobičnog je šmeka,ali valda je dobar!?
I sta ce ti detelina u granulama meni nekad dodju granule tamno zelena kao da su 90% deteline.
Pa da,ja sam se opet priklonuo Farmkommerc-u,ne samo zbog cene već i zbog "mirisa i ukusa" a i onaj Gebi-jev tip na Temerinskoj malo radi pa ne radi,pa nema za kuniće,pa samo sedi i moraš sam da iznosiš a parkiraš se na 200 m od prodavnice.Ako nista drugo samo da budu zelenkaste a ne bolosno blede granule
Sremac druze,nema da brines-ja hranim RUMIX-om i super se pokazao.Jos sam greskom uzeo 2 dzacica II-ke (15% proteina) ali nista ne mari- idu ko' iz vode.