Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Produžio bi bar još 2 meseci,pa ti sad gledaj dal se isplati.To tvoje ti je kao kad držiš piliće u zadnjem dvorištu pa narastu il za po godine il za godinu.Kunić jede kao mećava,treba to hraniti da naraste u najkraćem roku,inače nema vajde od toga.Ali nezaboravi da ima dosta ljudi koji hrane za sopstvene potrebe i da im nije uopste bitan prirastaj . Ja mislim da kad bi ubacio kvalitetne komponente po nekoj tablici koja sigurno negde postoji nebi uopste produzio vreme tova !
Pa zato i postoji ovaj Forum da se razmenjuju iskustva i neka znanja iz oblasti kojim se bavimo.Ako imaš vremena i volje,ti napravi testove,biće svim članovima na korist.Unapred hvala!Pozdravljam te,druže!Ima u Surcinu gebijeve granule ,niste po meni u pravu ali ajde pravicu testove pa cemo videti .
Proveri i uverices seNema sanse toliko !!!
Nema potrebe da "drecis" (mislim na ! na kraju recenice),nisam uopste znao da ima posebna tema peletirke.Hvala na informaciji upravo cu je potraziti.Imate posebnu temu o paletirkama pa predjite tamo i nastavite diskusiju!