Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav društvo danas sam kupovao granule normalno tražio farmkomercove od 15% cena 500 din, trgovac mi nudu gebijeve od 16% po ceni od 450 din nisam mogao da verujem, dok u drugoj prodavnici cena je 610 din.
Daci ja moram tako,dosad sam im davao i detelinu ali sad za balu deteline traže od 700 do 800 dinara sad će im glavno jelo biti granule i ostala zrnasta hrana, na neki način lakše je ko ima svoju hranu ja moram sve da kupujem a nije baš jeftino. pozdrav
I ja sam se danas iznenadio,bio da kupim Gebi(510din) kad mi kaže da je "samo" 495!!!Prevara je to,od nedelje će biti 600!!!!Pozdrav društvo danas sam kupovao granule normalno tražio farmkomercove od 15% cena 500 din, trgovac mi nudu gebijeve od 16% po ceni od 450 din nisam mogao da verujem, dok u drugoj prodavnici cena je 610 din.
Rekao sam da cu javiti utiske, grickaju ga po malo za sad, sto je odlicno posto u zrnu nisu hteli ni da pomirisu. HvalaAko imas u klipu kukuruz daj im ga ,recimo moji nece ni omirisati ako je ociscen sa klipa,a kad ubacim klip kukuruza onda ga jedu.
I ja sam se danas iznenadio,bio da kupim Gebi(510din) kad mi kaže da je "samo" 495!!!Prevara je to,od nedelje će biti 600!!!!
Tvoji kunići su pre mali da jedu kukuruz u zrnu, ne mogu cijelo zrno uzeti u usta i grickati.zaboravio sam da napomenem da su skoro 5 nedelja stari
Naravno,u pravu si,mada ni to nije nešto jeftinije.Sve to ima svoje zašto-zato.Prirodna hrana je uvek bolja u pogledu kvaliteta mesa koje jedemo,ali samo od granulata narastu za vreme koje je optimalno za držanje.JBG,tu treba prelomiti šta se hoće.