crnomarković
Član
Danas sam uzeo granule v.z. subotica 10kg 16% 610din drugi nema nestašica i nude mi granule za jaganjce 10kg 525din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kolega bolje postepeno kreni da ih hranis granulama,neka se navikavaju,svaki dan daj im malo vise od predhodnog...A sada nezdam da li su ti kunici mali ili odrasli,ako su mali ne bi trebao davati do nekih 2.5 3 meseca,baraem ja tako radim,a odraslim slobodno davaj ali malo,(za natopljeni kukuruz ja neznam tako da i mene to interesuje kako se i kome se to sme davati pa ako neko moze neka nam pomogne u odgovoru)kunicima je bolje davati zob i jecam vise od kukuruza...a za detelinu i seno to im slobodnoi davaj nemoze da im naskodi!!!Imam nedoumicu pa ako neko moze da mi pomogne. Covek od koga sam uzeo kunice ih nije uopste hranio granulama, vec samo senom, detelinom i jecmom. Dao sam im malo da "probaju" ove od F. Comerc i jeli su, e sad moje pitanje je da li da im dam vecu kolicinu ili da ih "navikavam" ovako po malo jos neko vreme?
Takodje sam primetio da kukuruz nece da jedu uopste, nisam jos probao da ga potopim na 24h, hoce li biti razlike?
Hvala
edit: zaboravio sam da napomenem da su skoro 5 nedelja stari
@PKB
Dao sam im, jedu ih bez problema.
Ali kukuruz ni "mokar" i dalje nece... cak sam ga i sa granulama i jecmom izmesao i izbiraju samo granule i jecam, a njega opet ostave, ne znam da li da im ga forisram onda i dalje ili ne? Greota mi je jer njega imam najvise, a sad nemam kome da ga dem sem zecevima.