Ishrana kunića peletima

Ma idi na gebi i ja cu da idem na njega verovatno.
Sad cu da hranim gebijom i farmkomercom 2 legla posto obe zecice treba da mi se okote u isti dan i da vidim koja je razlika u napredku.

Okotile mi se 3 hajkomke.
Jos 2 se cekaju.
Sve se kanim da te okrenem ovih dana ali pritegle slave i obaveze da vidis kakve sam kaveze napravio kao dusa su.

Pa ja kod mene u Begecu u jednoj prodavnici u kojoj ima svega od alata do stocne hrane,hrane za macke,boje i lakova itd...A u poljo.apotekama cena je oko 500,510 din zavisi!!!

Pa onda ja bolje prolazim od tebe,izvinjavam se.I ovako mi je skupo.moraću nekako da se organizujem za detelinu i semensku hranu.

Neverovatno koja razlika u cenam...A ove godine i detelina je bila dosta skupa kod mene se krecala od 350 do 500 dinara po bali strasno,dok sam prosle godine placao maksimalno 200 dinara po bali!!!

szeki-telep
Koliko je kvalitetniji gebi.
Ti si koristio i jedan i drugi podeli iskustva.
Kod mene je farmkomerc 420din a za gebi moram da proverim ali nije ispod 500din.

Neverovatno koja razlika u cenam...A ove godine i detelina je bila dosta skupa kod mene se krecala od 350 do 500 dinara po bali strasno,dok sam prosle godine placao maksimalno 200 dinara po bali!!!

Jako velika suša ove godina je učinila svoje....Sve je skupo.Sva sreća pa imam sena(Fruškogorskog) za ovu zimu!
Koristim Jabukin granulat i košta 540din.

Onda sam ja dobro proso 10kg za 520din.Gebi od 16%.Danas sam na najlon pijaci kupovo suncokret u zrnu 60din. za 1kg. psenica i jecam po 40din. za kilogram.Za detelinu necu ni da govorim susa je uradila svoje.

Koliko vi placate kod vas pelete tj granule ,ja kod nas jabukino pakovanje od 25 kg cini mi se ili je 20 neznam sto posto sutra cu da proverim od koliko je tacno ,placam 733 din .

- - - - - - - - - -

Sremac koliko je to pakovanje ?????

Ja sam im davao jedu ko blesavi a sto se tice napredka neznam razliku

imaju veci procenat proteina,a slicna cena,ja sam mojima od pre nedelju dana poceo da dajem,jedu dobro ali jos uvek ne znam rezultat,pa zato pitam nekoga da li ma iskustva

Nazad
Vrh