Ishrana kunića peletima

Jel od tebe? Kazi lepo coveku da imas peletirku na prodaju.:osmeh: Sala na stranu, ali u svakom slucaju bi bilo dosta jeftinije kada bi njih par u blizini imali i koristili jednu peletirku.
Kako si pogodio. Imam jednu visak jel treba mozda tebi.:ppozdrav: Samo se stidis da pitas.

Када би више њих користило пелетирка не би ни била скупа :)
А могло би с'њом свашта да се прави .... поготову ко има своју храну (жито,сунцокрет....) као ја :Д

Poni za cene bila si potpuno u pravu,danas kupujem granule i nove cene Gebi 16% cena 542 din od 15%nemaju, Jabuka 15% cena 497din , a farmcomerc nemaju granula i nisu još dobili cenu, i ja mislim da je ovo samo početak sa cenama kako ćemo voleo bih da čujem mišljenje i drugih odgaivača. Poz...
Danas sam kupio subotičke granule cena 570 din, za sada su naj sa cenom, a bala detelina da neveruješ traže 400 din, mi koji kupujemo svu hranu za ušate mislim da ćemo malo smanjivati broj zečeva.

Reko sam ja da je sve skuplje i skuplje.U utorak sam kupio Farmkomercov,opet skuplji za desetak din,oko 480 15%.Šta će biti nazimu,to ni sam Bog ne zna.Možemo da smanjimo broj kunića ali koja je onda svrha držanja?Nemam odgovor.

Ja uzimam jabuku jer drugi koncetrat nema ovde u smederevskoj palanci i da vam kazem da je zena bila 400 din za 10 kg ali je sada otisla na 480 din 10 kg meni se pokazala dobra ja mesam granule sa psenicom ,kukuruzom i lucerku u briketima i uvek ima sena nesto mi slabo jedu lucerku u briketima a ona je 380din 10 kg pa neka se ima za svaki slucaj meni su panonci sa tom hranom imali sa 3 meseca negde oko 2.6 2.7kg zavisi od zeca i to dajem i zenkama i mladima u tovu ne menjam nista i dobro se pokazala jabuka provereno bice slika od dzaka da vidite

Poslednja izmena od urednika:
Reko sam ja da je sve skuplje i skuplje.U utorak sam kupio Farmkomercov,opet skuplji za desetak din,oko 480 15%.Šta će biti nazimu,to ni sam Bog ne zna.Možemo da smanjimo broj kunića ali koja je onda svrha držanja?Nemam odgovor.
Danas su stigle farmkomercove granule, cena 445 dinara, a miloše što se tiče kilaže tvoji panpnci su ipak dobri sa kilažom, sa obzirom kakve su vrućine bile. Moji su samo noću jeli a danju su bili na vodi.

Nasao sam neku hranu (za mene je nova)zove se moravac i kosta 380 din 10 kila. danas sam svratio u jednu radnju gde se prodaju koncetrati ali nisam znao da ima jer mislio sam da ima samo jabuka kao i po celom gradu.rekli su mi da ce biti u ponedeljak jer su juce prodali poslednji dzak.probacu kako napreduju sa tom hranom ali posle mora jer za neki dan idem na more::samo odmor:: pa kad se vratim zecica treba da se koti i javljam se sa informacijama za sada POZDRAV

- - - - - - - - - -

Asto se tice iishrane moji su jeli ko ludi i danju i nocu uvek sipam u hranilicu granule do vrha i kad dodjem nema a sto se tice vode i nisu je nesto mnogo pili ili se meni cini. dolazim 3 puta na dan kod njih i uvek sipam hladnu vodu .moje zekani su lepo podneli vrucine

Kod mene je farmkomerc dvojka za starije kunice 385din 10kg
a 410din jedinica za kunice do 2 meseca. uzeo juce.

Danas kod mene Farmcomercov bio od 15% 410, 16% 470.

Nazad
Vrh