Ishrana kunića peletima

Ja dajem granule i mijesam ih sa jecmom i malo zita .... kod nas u bih su granule 3 Eura i 3Eura jecam 10 kg to dvoje po 10 kg izmijesam i dodam jedno 1kg zita i to im dodje ko nama prsut hehehe...
Dodaj i malo suncokreta(2 kg na tu količinu).Inače,kod vas je jeftiniji granulat nego kod nas,čini mi se.

Gdje da nadjem suncokret jbt ....
a to je ta cijena i ja mislim da je jeftinije kod nas je 5 eura par kunica kod vas kolika je cijena...

Poslednja izmena od urednika:
Da li je ko naisao na granule koje se daju zenkama kad se okote pa zadajaju male.
Video sam negde da imaju iskljucivo za majke.
Ako neko ih koristi ili se seti o cemu je rec neka mi pusti pp ili neka kaze ovde.

Nisam nigde ni video to,kod mene ima gebijevi za tov 2 i jabukini msm za tov 2 ili 3,ali nisam siguran...uopste nema mogunosti izbora!!

Postoji potpuna smesa granule za skotne zenke i zenke sa podmlatkom 18% i to 25kg pakovanje mogu vam reci nije lose (Chick prom)

Cene granula u "INDJIJI" Jabuka 15% 430 din Farmkomerc 15% 450din Gebi 16% 490din i juče sam u Prokuplju našao Farmkomercove 16% po 455din.:cao:

Cena granula ide li ide gore, moj proizvodac sa 380 vec nagurala na 418 din, ako znamo kakvo je stanje ove godine zbog suse nesto mi se cini da ce ova cena tokom jeseni i zime samo ici gore nazalost:( A cena kunica ista!

Jecam mi je rodio dobro psenica mi je rodila dobro.Ljudi u okolini koji su sejali trikital kazu da je dobro rodio.
Obilazio sam svoj kukuruz dobar je nema razloga za fiktivno dizanje cena ako cene budu skakale sve je to prevara.

Sad vidim neko je spominjao (Chick prom). Pre 2 meseca sam kupio od njih ,jeftinije od ostalih, ali skoro da nisam bacio, skroz se granule rasprašile,a to baš i nisu hteli da jedu. Sad Farmkomerc za mlade je bio 382 ,što i koristim, i pitao sam Gebi oko 520, već i razlika u ceni je velika. Naravno da će još ići cena gore.

U vojvodini je kukuruz los pogotovo severni deo vojvodine...Nasi su kukuruz dali u silazu suv je od korena do vrha.Kisa od Maja nije na njivi pala.Sve rane sorte su propale...Zato ocekujemo da ce cene otici gore..Vreme ce reci sta ce bito ovo je samo pretpostavka.

Poni za cene bila si potpuno u pravu,danas kupujem granule i nove cene Gebi 16% cena 542 din od 15%nemaju, Jabuka 15% cena 497din , a farmcomerc nemaju granula i nisu još dobili cenu, i ja mislim da je ovo samo početak sa cenama kako ćemo voleo bih da čujem mišljenje i drugih odgaivača. Poz...

Najvise volim kada obezbedim hranu za njih na vreme.Seno je obezbedjeno da svi pitaju dali cemo kravu drzati..Stigao je sa sela jecam,zob najvise i manje zita, sada je cena 30din po 1kg.Zasad obezbedjena kolicina do proleca a za granule ce biti ma koliko da kosta uzecu u manjim kolicinama ali smatram da moraju jesti i granule...

Poni za cene bila si potpuno u pravu,danas kupujem granule i nove cene Gebi 16% cena 542 din od 15%nemaju, Jabuka 15% cena 497din , a farmcomerc nemaju granula i nisu još dobili cenu, i ja mislim da je ovo samo početak sa cenama kako ćemo voleo bih da čujem mišljenje i drugih odgaivača. Poz...
Pozdrav,Crnomarkoviću.Ja svakih 14-15 dana kupujem granulat kod Farmkomerca(cca 50kg) i svaki put je bila veća cena za 1-1.5 din po kg,a sad u zadnjih mesec dana i po 3-4 din/kg.Biće čupavo nazimu!

Pre nekih mesec i po sam uzeo nekoliko dzakova Gebijevih peleta,po ceni od 530 din...danas sam otisao ponovo i umalo se nisam slogirao kad sam cuo da su 612 din!!!Kako se krecu cene po BG,a i po ostalim krajevima Srbije??

Nazad
Vrh