Ishrana kunića peletima

I ja isto njega koristim,tek sam poceo sa kunicima,a kod mene u Ripnju nemaju nijedan drugi sem njega,i to po ceni od 450 din/10 kg,sto mi se cini da je malo previse..Po forumu sam video da nije najkvalitetniji,pa me zanima gde mogu da nadjem kvalitetniji i jeftiniji granulat negde u blizini Avale??

Po meni najkvalitetnije je veterinarski zavod zemun po ceni od 320din 10kg,ali ja jako tesko dolazim do njega.Kada ih zovem telefonom dva puta nemaju pa 3-4put imaju.Sada u subotu sam kupila posle mesec dana cekanja..

Pa i to je dosta jeftinije,a ako je i kvalitetnije,o cemu da se prica onda...jel ima jos neko iskustva sa drugim proizvodjacima a da mogu da se nadju u bg??

Probaj da se raspitas za Suboticki vetzavodov granulat...ja ga koristim duze vreme i nema problema, cena 316 din 10 kg! Evo jedan kontakt tel za Beograd 011/ 20 84 970
Taj subotički granulat sam koristio pre nekih desetak godina kad ga je bilo blizu mene u NS.bio sam prezadovoljan,međutim ne mogu da otkrijem dali ga i sad ima kod nas?Ako imaš informaciju,bio bih ti veoma zahvalan.Sad kupujem Farmkomerc-ov.Pozdrav.

Probaj da se raspitas na ovom telefonu, dali ima maloprodajno predstavnistvo kod tebe
063/ 1031475

---------- Poruka napisana u 09:43 ---------- Prethodna poruka je at 09:09 ----------

Evo nasao sam ono sto je tebi najblize
FARMA DISKONT BAČKA PALANKA, II Železničko naselje bb, Bačka Palanka
Tel: 021-753-371 / 021-751-565 / 021-751-562
Poz

To je ista cena kao za Pancevacku Jabuku koju ja trenutno jedinu imam na raspolaganju...:kisa:

Onda Farmkomerc nije los sa cenom od 360din za 10kg u Cacku.
Mada kad sam krenuo da ga kupujem pre 3 meseca bio je 320din.
Poskupece polako ali sigurno kao i sve.

I ja koristim Farmkomerc ov, 330 je bio pre mesec dana. Ujutru i uveče ih hranim, pored toga i sa kukuruzom i sa zob-om.

Nakvasen kukuruz mozes dati u posebnu posudu.tako ga vise vole jesti i laksi je za varenje.Ako mokar odstojao kukuruz mesas sa granulama dobijes mokre granule a to nije dobro.Probaj videces i sam...

Danas uzeo dzak Gebi peleta po ceni od 470 din.Jel ima neko iskustva sa ovim peletima,na prvi pogled mi se cini da nema prasine kao kod Jabuke,a cena je priblizno jednaka...

Ja dajem granule i mijesam ih sa jecmom i malo zita .... kod nas u bih su granule 3 Eura i 3Eura jecam 10 kg to dvoje po 10 kg izmijesam i dodam jedno 1kg zita i to im dodje ko nama prsut hehehe...

Nazad
Vrh