Ishrana kunića peletima

Na dugu devetku i kokni prodavca, ili pajser pa uvece otvori radnju.

Zar ne postoji drugi proizvodac osim gebi-ja.

U radnjama gde sam gledao imaju samo Gebija.Poceo sam tako i terao,ali zadnji put sa 330 dogurase na 370,kazu skocila nabavna cena.E previse je.Je si li koristio cuprijsku komponentu i na osnovu iskustva ili si cuo za nju?

U Valjevu Centavir jeduno njih ima, sa 325 dinara skocile na 400 din. :sta:

A joj kakve cene boze me oprosti...ja koristim i dalje Suboticki serumov sa 16%proteina cena je 276 din 10kg

Neznam...stezu nas jako ove cene, neznam kolko ce vredeti toviti kunica! Za sebe svakako ce vredeti,ali za prodaju :nono:

jer zna neko tacno koliko zec pojede granule da bi doso do 3kg. i dali zna koliko mu vremena treba do 3kg ka jede mesano sve granule, zito jecam...

Pošto ih ja ne hranim sa peletima, već sa domaćim kukuruzom, ječmom, sijenom i travo, imam pitanje za sve Vas koji ih hranite peletima:
Koliko imate kunića i koliko vam otprilike traju te granule (10 ili 25 kg)?

Evo ja trenutno imam 3 zenke odrasle,jednog muzjaka odraslog, 15 malih od 40 dana, 10 malih od 25 dana. Za nedelju dana mi ode 10kg granula i 6-7 kg mesane hrane jecam,zob,tritikal!Eto to je to od prilike za ovu kolicinu kunica! To u ceni meni izade 276 din+100 din to je 376 din ili oko 3,5 evra za nedelju dana.I tu je jos seno,detelina al to ne racunam to imam svoje ne izdvajam zato pare.Naravno kako budu rasli kunici kolicina se povecava za nedelju dana.Trenutno je ova kolicina hrane potrebna za ovaj uzrast kunica i za ovu kolicinu.

jeli mogu da se daju kunicima granule od jagnjadi?ovaj lik sto ih jedini ovdje nabalja nece skorije po robu a on kaze da mogu i za kunice da se korise jer su skoro iste a mene su nestale!

moze za jagnjad, ne moze za curke ili pilice, iako je ppaletiran, ja sam ga davao i nije lose samo ima dosta prasine, prosejes i dajes.

Nije ti isti zec i jagnje, razlike u digestivnom sistemu ne moze zec da ti jede granule sa 30% proteina ubitacno je.

nece im nista biti sigurno i nije za jagnjad 30 % proteina koliko se ja secam, negde oko 20 je ili malo vise ali je bezopasan.

@ deve

Dali ti tvoje kunice ranis sa takvim granulatom. I kako se pokazalo jeli brze dostignu kilazu od ovog obicnog granulata za kunice.

Nazad
Vrh