Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja svaki dan.
vidis sta si predhodno pitao. Pozdrav.jel hrani neko koze baliranom grahoricom??
Прво – поздрав свим козарима. Имам један део имања под приличним нагибом (није згодно за машинску обраду) па ми пада на памет да ту засејем нешто што би козе радо брстиле. Парцела је једно 15-20 ари, и договарало би ми да ту затварам козе повремено, а да им обезбедим не пашу него брст. Шта би, по вашој препоруци, било најбоље посајети (посадити) да би се 5-6 коза лепо забављало?
Pada mi na pamet biljka od pre par postova. Cicoka ili slatki krompir. To raste visoko i obnavlja se a koren im mozes davati i zimi. Nego ja imam drugi problem. Imam pristup neogranicenoj kolicini pleve a kako je pocelo da mi manjka kukuruzovine pokusavam na razne nacine da ih privolim da jedu. I suvo i vlazno i a koncentratom pomesano i jos mi se cini da nije to to.Ima li neka caka ili moraju postepeno da je zavole jer sam letos tako prolazio sa dehidriranim repinim rezancima. Prvo nisu bile odusevljene a posle su se davile
Ima..bagrem
Ili samo kravlje ili samo mleko u prahu(milkinada,milsan).mislim da od 1kg praha moze 9 l mleka da se dobije.
Imam jedno pitanje, nije bas vezano za ishranu, ali ne znam gde da ga postavim. Naime, ovih mojih 5 kozica danas nisu nisu popile ni 15 litara vode. Bile su u pasi od 10 do 13 i od 16 do 19 sati, da li nisu zedne zbog sveze trave, ili to nema veze sa travom? Davala sam im i mlaku i hladnu vodu, jedna je cak pila toplu. Mada ne znam koliko im je vode dovoljno za jedan dan?