Ne vodim ih na ispasu. U stali su. Takvi uslovi. Onda zrno samo ujutru neka bude, a sena neka jedu koliko hoce. Ubacicu i malo deteline.То је ок храна, можда чак и мало јача за козе. Првенствено испаша и зелена трава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne vodim ih na ispasu. U stali su. Takvi uslovi. Onda zrno samo ujutru neka bude, a sena neka jedu koliko hoce. Ubacicu i malo deteline.То је ок храна, можда чак и мало јача за козе. Првенствено испаша и зелена трава.
Hvala ti puno. Neko mi je rekao da jarca ne pustam na njih dok ne napune godinu dana da ne ostale male. Da ki je to istina, pojma nemamДетелину баш и не мораш, више би им одговарала трава, коров.
A kada bi bilo najbolje da pustim? Ja ne znam koja je ovo rasa koza. Neke domace, nemam pojmaНе стичу све расе коза у исто време полну зрелост. Од 8 месеци до 12-14 месеџи зависи од расе.
Msm da su oko 4-5 meseciДа ли знаш колико су старе одприлике?
Vazi. Hvala punoСачекај онда припуст фебруар-март да би био сигуран.
Ajde da postavim ovde pitanje,dobio sam dva ženska jareta ,posle nekih mesec ipo do 2. Jedno je počelo da spušta vime sad ima vime ko odrasla koza,stomak nema.Не стичу све расе коза у исто време полну зрелост. Од 8 месеци до 12-14 месеџи зависи од расе.
Ta je negde izgubila nevinostAjde da postavim ovde pitanje,dobio sam dva ženska jareta ,posle nekih mesec ipo do 2. Jedno je počelo da spušta vime sad ima vime ko odrasla koza,stomak nema.
Da li je to normalno ili je možda zakačila ako je bila sa jarcem al baš je bila mala kad je došla,kod mene nije imala šanse nema jarca u blizini.