Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ce generalno biti teze da se ostvari povracaj za kupovinu prikljucne mehanizacije preko IPARDa (pre svega mislim na potrebnu dokumentaciju) u odnosu na ove subvencije koje daje ministarstvo ??
Koliko ce generalno biti teze da se ostvari povracaj za kupovinu prikljucne mehanizacije preko IPARDa (pre svega mislim na potrebnu dokumentaciju) u odnosu na ove subvencije koje daje ministarstvo ??
Ne moze ni jedan racun pre odobrenja projekta.Zna li neko da li ce mozda investicija (racuni) za mehanizaciju recimo od ove godine, vaziti da bi se moglo konkurisati za ipard ako ga bude bilo?
U suštini ne. Ne verujem da će moći izuzev ako to ne naznače u konkursu, možda će biti mogućnosti oko zalivnih sistema da tu važe računi ili nekakve višfazne investicije tipa izgradnja hladnjača, za ovo ne verujem jer najviše ima muvanja, mada i da ti prizanju račune uvek će biti problem prateća dokumentacija u vezi sa investicijom, jer npr. mogu praviti problem u terminologiji kupio si rotofrezu a trebao si rotositnilicu nekakve raznorazne gluposti će ti tražiti da ispravljaš. Ti u svakom slučaju konkuriši nemaš šta da izgubiš pošalji samo overene fotokopije orginsl čuvaj.Zna li neko da li ce mozda investicija (racuni) za mehanizaciju recimo od ove godine, vaziti da bi se moglo konkurisati za ipard ako ga bude bilo?
Zasto je tesko dobiti potvrdu o izmirenju poreza, pa to se dobija za dan?
Jasno a Zakon o PIO fondu i obavezno osiguranje na poljopripvredi su komunisyicka glupost biblijskih razmera (bar sam tako cuo, osiguran sam preko firme inace)