Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A nije koristio ranije on bas svaki dan, samo sto u zadnje vreme malo vise ispada ima.Bavi se smešnim travama.
Imam onformaciju koju niti mogu proveriti niti me nešto posebno interesuje da je proveravam.
Ali sam voljan izneti je ovde pa kome treba nek proverava...
"Svi objekti na gazdinstvu moraju biti legalizovani, pa i bakin stari kokošinjac, inače ništa od para. Bez obzira po kom osnovu se konkuriše"
Info je od "druga iz struktura". Koliko je tačan, rekoh da ne znam...
...Moguće da će legalizacija biti jedan od uslova(ne bi me čudilo,Srbija je to)...
Zbog ovakvih stvari pisao sam ti da dusu dajes za te medije koje te tako informisu! Ne budi smesan i ne veruj glupostima koje citas.Biće s proleća da se skače kao opareno kad ispadne da je više traktora i mehanizacije otišlo u centralnu Srbiju nego u Vojvodinu. Isto onako kao što neki dan skočiše ovde prisutni kako nije istina da je vrednost poljoproizvodnje u 2016. za 500 miliona dolara veća u centralnoj Srbiji.