zombie_666
Banned
Isprobao sam moj novi traktor IHC 955.Prezadovoljan sam kako radi,pogotovu posle IMT 558!
Ajd daj neke slika da vidimo makinu!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isprobao sam moj novi traktor IHC 955.Prezadovoljan sam kako radi,pogotovu posle IMT 558!
Gdje nabavljate dijelove kod nas za te traktore?
BEz uvrede za vlasnike IHC-a ali pred moju kucu nikad!!! Bolje volim kupiti IMT-a duplaka i barem znam da imam dijelova a ne da me boli glava da li cu nac taj dio a ovako idi u obliznji grad ponesi kesu i svi su tu dijelovviii!!!!
A gdje se nalazi onaj IHC?
Znam gdje je bio od prilike taj traktor samo sam zaboravio ime covjeku.
Ja bih ipak radije uzeo polovan IHC nego nov IMT. Onaj 743XL što sam ga gledao (imaju slike tu na prethodnoj strani) je fantazija od traktora, udobnost kao u autu, mjenjač na desnoj strani, precizniji i zgodniji za saltanje od auta, hidraulika je san snova, precizna do te mjere da bi bukvalno mogao jaje drzati s njim a da ga ne zdrobis, preglednost, XL kabina sa izolacijom...nazalost nemam para da ga kupim, a brine me i sto ima neki problem sa kočenjem.