Ranko Cuvrk
Član
Lik iz Dubice nabavlja traktore iz Svedske i za njega kazu da je povoljan sa cijenama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Matić je napisao(la):Jedini je problem što trgovci kod nas hoće da zarade duplo tj.prodaju jedan traktor po ceni dva.Najbolje odeš preko bez ikakvog posrednika i izabereš sebi traktor i gotova stvar.
Ranko Cuvrk je napisao(la):Lik iz Dubice nabavlja traktore iz Svedske i za njega kazu da je povoljan sa cijenama.
Ranko Cuvrk je napisao(la):Filteri se nadju bez problema , kvarova nisam imao tako da od dijelova nista nisam kupovao ali kolega ima 844 i radio je generalku motora dijelove je kupovao u Hrvatskoj negdje kod Krizevaca.
Sto se tice mjenjaca i diferncijala nisam cuo da je iko imao kvarova i remonta.
Ako hoces mogu pogledati u Dubici sta ima od internacionala pa ti javim.
Platiti 20000 e traktor star 15 godina od samo 80 konja treba biti LUD. Jel tvoj komsija cuo za Belarusa? Da me svrbi 20000 evra a da mi treba traktor uvek bih kupio Belarus 820.zombie_666 je napisao(la):Najradije bi ja tako, ovi trgovci toliko zavaljuju cijene da to nije normalno. Sad baš gledam oglas, prodaje lik u BiH MF374 1989. godište, hoće 20.000KM (10.000 eura!!) fiksno. Jbte, pa on nije normalan (moj komšija je nedavno dao 20.000 evra za Landini od 80KS 1995. godište, svrbile ga pare, a ima rodbine u Njemačkoj, mogao je dosta bolji traktor uzeti tamo za te pare čak i kad plati prevoz i dazbine).
bojcetic je napisao(la):Platiti 20000 e traktor star 15 godina od samo 80 konja treba biti LUD. Jel tvoj komsija cuo za Belarusa? Da me svrbi 20000 evra a da mi treba traktor uvek bih kupio Belarus 820.zombie_666 je napisao(la):Najradije bi ja tako, ovi trgovci toliko zavaljuju cijene da to nije normalno. Sad baš gledam oglas, prodaje lik u BiH MF374 1989. godište, hoće 20.000KM (10.000 eura!!) fiksno. Jbte, pa on nije normalan (moj komšija je nedavno dao 20.000 evra za Landini od 80KS 1995. godište, svrbile ga pare, a ima rodbine u Njemačkoj, mogao je dosta bolji traktor uzeti tamo za te pare čak i kad plati prevoz i dazbine).
treba mi da naduvam gumedragan82 je napisao(la):Kazite mi 1 razlog sta ce vam kompresor na traktor?
da kompresor toliko skida snagu fabrika bi napravila sistem za prekidanje njegovog rada pa nebi morao da skidas kaisCAR je napisao(la):Pa moj ima tvornicki ugradjen a ja sam mu skinuo remen samo mu bez potrebe krade snagu,kuci ionako imam na struju kompresorcić.
pripremio sam kompresor sa vojnog dajca da postavim i stavicu ga ali tak u januaru ili februaru jer samo zimi imam vremena za radionicuRanko Cuvrk je napisao(la):Da je nabaviti go kompresor a ostalo cijevi ,ventile, bocu nekako iskonbinovati sa drgih traktora.
Gorane ako mozes raspitaj se pa mi javi, a i jacu. Kod mene ima 10. internacionala ni jedan nema kompresora.