ekstra si ga sredio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
milansuzic je napisao(la):Pozdrav!
Ljudi,molim za savjet!
Internacional traktor trideset i nesto konjskih snaga,mali traktor za vlastite potrebe!
panonstib je napisao(la):To je malo stariji International traktor zato je i ta cena jedino nije navedeno koliko ima radnih časova.Inače ovo je Evropska varijanta International traktora.
Ranko Cuvrk je napisao(la):Zombi to je malo skup traktor , kod mene je takav negdje oko 5000 ev.
Ranko Cuvrk je napisao(la):Zombi ja sam iz R.S. nekad Bosanske Dubice u ratu krstene u Kozarsku .Lik koji uvozi Internacionale iz Svedske je ima povoljne cijene. Prosle godine sam kod njega kupio IH 1246 nisam nista remontovao niti ima potrebe osim farbanja i placen je 5000ev. Znam da su djelovi skupi ali su dugotrajni ,mogu se naruciti u DTM u Banjaluci,Odzaku i u Hrvatskoj ali su kod njih duplo skuplji.
Nisam testirao potrosnju nafte ali se primjeti da je mali potrosac za sada sam primjetio manu ,alnaser je jako slab (spor) 1,8 ph.