Tomić Toma
Član
http://mehanizacija.ftn.uns.ac.rs/index.php/ispitivanje-vozila/I mene isto zanima za troosovinku. Jel ima neki kontakt tel? Moze i na pp..
Evo kod nas na fakultetu rade. Inace i ja sam student masinstva, ali tek na 1. godini

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://mehanizacija.ftn.uns.ac.rs/index.php/ispitivanje-vozila/I mene isto zanima za troosovinku. Jel ima neki kontakt tel? Moze i na pp..
Нисам сигуран за датум,али чини ми се да прављене приколице које су први пут биле регистроване после неког датума 2011.год не могу бити регистроване и постоје од неких приватника које уопште не могу да се региструју јер су они продавали исте атесте па кад је направљен јединствени систем у СУП-у провалили су их..Да и ја напишем мој проблем око регистрације. Имам ауто приколицу, самоградња са уредним атестом машинског факултета Нови Сад. Није ми била потребна једно време, па је нисам регистровао по новом закону. Сада када сам хтео да је региструјем, на техничком кажу да не може. Одем на факултет, они кажу да може, да променим технички преглед. Одем на други, па на трећи кажу не може. Затим сам отишао у АМСС у Новом Саду, тамо где раде атесте, и кажу да је све уредно и да може, и да је одговор техничких прегледа такав, зато што су били кажњавани и да се сада "плаше сопствене сенке" и зато им је најједноставније да кажу да не може да се региструје. Затим сам отишао у полицију код правника, испричао, оставио копију атеста, оставио број телефона. Још увек чекам да ми јаве било шта. Да ли има неко неки савет?
Осигурање исплати штету насталу у саобраћајној незгоди, оном ко није изазвао незгоду, ако је осигурано возило ко је изазвало незгоду. Уколико возило није осигурано онда иде путем приватне тужбе за надоканду штете уколико ти лице, које је изазвало незгоду, добровољно није надокнадило штету.mene je prosle godine u septembru opizdio deda u tanjiracu,nisam bio kriv,nisam imao polisu ni pecat od tehnickog pregleda....osiguranje mi isplatilo stetu za tanjiracu
Alkoholisano stanje,prekoracenje brzine i ne znam sta je trece sto ako si od ta tri nesto imao u toku udesa tada te osiguranje ne pokriva!Znam da kasko ne važi ako je vozač bio u alkoholisanom stanju, ili bez važeće vozačke dozvole, verovatno je tako i za obavezno osiguranje.
...stanju puta i uslovima saobraćaja...Не то, већ: неприлагођена брзина условима и стању саобраћаја на коловозу
Е ово увек пали
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга