Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pod 3. Sve se radi novo po meri... Goran staklo...Koja stakla idu na kabinu u ovom slučaju1)ista kao pre,2)od nekog odredjenog modela ili 3)po meri nova? Lepo ce ovo izgledati.
Jel ovo i topao vazduh od hladnjaka sprevodi do kabine?
Da da, nisam dobro video, učinilo mi se da vodi vazduh od hladnjaka do onih ventilacionih proreza na instrument tabli
Po meni ovako je najjednostavnije, nikakve prepravke sem drzaca za klip.Trebao je cilinder za volan postaviti poprijeko kao na novom tipu 577
Stoji na spisku 'ugradnja klime'. Mozda nisi učitao ceo spisak to jest citat... Punjenje klime se još doplacuje...Na onom spisku od 4500 nisi naveo klimu, je l za to ide doplata ili ulazi u cenu?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Nije ovo naknadno stavljena kabina
Ja sam razmišljao o tome i skupio materijal da napravim to ali pošto na 533 neradi stalno kompresor to mi pravi mali problem. Ako hoće neko da se zeza sa tim ja mu dajem delove. Ručica je od rabe a cilindar od motorne, jednosmerni, stim što bi opruga vukla reduktor u brze a kada prebaciš dugne vazduh bi držao ručicu u sporim. Na belo crevo dolazi stalni vazduh, kada se brebaci dugme vazduh izlazi na crno crevce i ono ni aktiviralo dilindar, kada se vrati dugme ono prekine stalni vazduh i opruga vrati cilindar u prvobitno stanje a vazdih iz cilindra izađe napolje.Fali jos samo pneumatski cilindar za reduktor i prekidac na rucici menjaca![]()
Imas li ventil od rucne kocniceJa sam razmišljao o tome i skupio materijal da napravim to ali pošto na 533 neradi stalno kompresor to mi pravi mali problem. Ako hoće neko da se zeza sa tim ja mu dajem delove. Ručica je od rabe a cilindar od motorne, jednosmerni, stim što bi opruga vukla reduktor u brze a kada prebaciš dugne vazduh bi držao ručicu u sporim. Na belo crevo dolazi stalni vazduh, kada se brebaci dugme vazduh izlazi na crno crevce i ono ni aktiviralo dilindar, kada se vrati dugme ono prekine stalni vazduh i opruga vrati cilindar u prvobitno stanje a vazdih iz cilindra izađe napolje.
![]()