grunt
Član
Taj plamen treba da bude takav da ti brkove opali a ne da ti mozes da gledas u njega,treba da bukne i ugasi se a ne da gori pola sata...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Smestio sam ih na mesto gde je stajao fabricki od 135 samo sam napravio drugo sire i duze postolje i staje lepo dva akumulatora od po 100 ah nije toliko blizu hladnjaka.Na gornjoj strani sam popreko stavio siroki flah kojim fiksiram oba akumulatora sa dva leptir srafa na dve navojne sipke koje izlaze iz donjeg postolja .Maska prednja se normalno zasafi nista ne strci sve je fabrika.Gdje si smjestio 2 tolika akumulatora? Ja odkad imam 560 samo sam jednom cuo puk. Valjda se potrefilo.
то неки много добри акумулатори ако служе 10 годинаKod mene sluzi vec deset godina
па морао сам да преправим ручицу јер је и иначе доста ниско,а још после подизања седишта баш је било незгодно..да да разводни вентил је стављен због ''директног'' слања уља у прикључак са којим се ради...Svaka cast. Majstorski si odradio ovo ukljucivanje. A zasto si stavio ventil na poklopac hidraulike? Jel samo da kipas bez poluga ili?
може бити,може бити...ја још нисам имао такве батерије које трају 10 година...Sigurno su Crni konj![]()