Inovacije na IMT traktorima

Ne znam oko tih skipova nista. Ali sa sigurnoscu pisem da u 560 577 dal novi ili stari tip ne mogu da stanu 2 komada po 100Ah da se limarija ne sijece. Cak ne moze ni onaj od 145Ah jedan da stane jer je predug za limariju na pomenutim modelima.

Moj skip 1990.g. nosi haubu identicnu IMT 577 noviji model. Dva akumulatora od 100Ah idu uzduzno jedan kraj drugog i staju na knap. Ako se mece jedan veci, on ide poprijeko, uzduzno bi virio iz prednje maske dobrih 10cm ako ne i vise. U SKIP-a redovno ubacujem 135 ili 140Ah akumulator koji imam u 5106 i stane poprijeko bez neke preterane guzve...

Moguce je da je hauba dulja na bageru ali ne vjerujem jer je sve jednako kao i na 577, samo je prednji trap jaci (deblji rukavci).

Ne znam oko tih skipova nista. Ali sa sigurnoscu pisem da u 560 577 dal novi ili stari tip ne mogu da stanu 2 komada po 100Ah da se limarija ne sijece. Cak ne moze ni onaj od 145Ah jedan da stane jer je predug za limariju na pomenutim modelima.

Kod mene na novom tipu 560 je 143 ah akumulator, stoji popreko, tako da moze da stane.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Isto i kod mene na 577.Akumulator od 140 ampera staje knap a došao je sa akumulatorom od 180 ampera.

Misliš loviš ribu sa strujom :haha:

- - - - - - - - - -

Dobar alnaser i motor sa Vartaom 95Ah, odlična kombinacija, pali i leti i zimi na zub.

Ma pec'o sam jednom bez štapa pa mi tolstolobik mesožder odgrizao prst pa sada samo na što jači akumulator lovim ribu.Vadim ribu polu skuvanu,samo posolim i jedem.

Na starom tipu 560 nema sanse da se stavi dva komada po 100AH,kod mene su dva po 45Ah normalno stoje jedan pored drugog i knap su,a po duzini neznam dali bi stala i dva po 75Ah.

Kod mene je gore filter fazduha tako da bi akumulator udario u njega.A ako mislite na novi tip kod njih ima vise prostora.

Jedno pitanje. Mislim da sam video ovde na forumu negde ali ne znam gde čak je bilo i slika, neko je na 577 stavljao napred balonke gume kao na zmaj prikolici. Pa me interesuje na koju foru je to uspelo kad na zmajevki je felna sa 6 rupa a na 577 je sa 5...?

Bubu je montirao na 577 i prednje i zadnje gume sa zmaja 190... Strasna stvar kako traktor izgleda, siri nego duzi ;)

Jedva nadjoh sliku:

25ez4pd.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh