Industrijska paprika

Da pokusam ja pre Zlaje. Hmelj ili samo stubovi od hmelja koji se nekad proizvodio.

Sada je deca špartaju
P6200041.JPG

Puj,puj da je ne ureknemo!
Posle kise uvek dodje sunce!Odlican sklop,zdrava biljka samo vreme da posluzi i naravno cena!

lepo nema sta samo da stigne malo kise i bice O.K. kod mene je nesto slicno a sutra planiram dodati malo AN-a i bice valjda roda:kisa: :sreca::sreca:

Ne zalivamo,
mi smo pravili ugovor sa Bogom i eto Bog je noćas zalio.:osmeh:
P7020014.JPG

P7020016.JPG

P7020017.JPG

Sušenje i mlevenje paprike

Pozdrav kolege, molio bih vas za jedan savet. Naime, imam posađenu ind. papriku na malč foliji i sistemom kpk. Gajim hibrid Palotaš i drugu polovinu parcele sortu martonoš-meteorit papriku. Hteo bih, u cilju dobijanja još boljeg kvaliteta mlevene zašinske paprike, dodati još jednu sortu, ali koja se odlikuje velikim sadržajem bojenih materija, kako bih povećao ASTA vrednost. Da li imate neki predlog, HS-2 možda; gde bih mogao kupiti i nabvavati prvo branje?! Hvala... :)

e vala ova ti je na mestu.Sto joj vise titras sve gore.
Imam jednu parcelu od 1,5 ha crvene paprike na koju sam najmanje obracao paznju,najmanje zalivao,prskao prihranjivao i najbolja je!A zasto pojma nemam!

ne daj se zbunjivati to ti je tako nekad ni sam nemam objašnjenje za pojave u usevima.bude da sve uradim po ps pa nevalja a kad malo zafušarim bude bolje nego tamo gde sam kao bolje radio.

Nazad
Vrh