Видим. Неко погреши из незнања а неко из брзоплетости. Теби награда паштета а мени шунка.----------
Jbg. Stole vidiš da se dešava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Видим. Неко погреши из незнања а неко из брзоплетости. Теби награда паштета а мени шунка.----------
Jbg. Stole vidiš da se dešava.
Kažeš tebi šunka,ma nije problem ima šunke koliko hoćeš evo je;[video]http://www.informer.rs/old1.html[/video]Видим. Неко погреши из незнања а неко из брзоплетости. Теби награда паштета а мени шунка.
A da je bolje domaće nego to kupovno, to je sasvim sigurno.
Ovo je tacno ako se sve proizvodi u organskoj poljoprivredi, sto se kod nas retko desava. Kada kupim pile od nekog tovljaca i kada se uporedi sa ovim domacim, nebo i zemlja, ko zna sta sve ima u tim premiksima.U ovim našim proizvodima bar nema ništa od hemije
Meso ima rok trajanja u EU 6 meseci a kod nas 1 godinu.Po isteku roka to meso je tamo jako jeftino i oni nisu ludi da ga bace vec ga prodaju npr. nama.Kod nas se kaze sve je legalno i po zakonu ali to je ipak skart koji nama dobro dodje.
Druže živim isto gde i ti zato i ne čitam telegraf i slične novine jer je evidentno da pišu samo zarad tiraža. Za razliku od tvoje struke ja sam malo približniji prehrambenoj, jako dobro mi je poznata i klanična a pogotova mlekarska industrija . Ne kažem ja da nema sumnjivog uvoza ,ima ga ali opet to rade pojedini prerađivači pod zaštitom nekih tamo gore.Veruj mi veći me je strah kupiti na pijaci od neke babe krompir ili luk jer kad vidim moje komšije od 70 i kusur godina koliko često prskaju baštu bez obzira na karencu pa ne može me neko ubediti da je manje štetno nego u nekoj velikoj firmi gde postoji i agronom i tehnolog i zaštitar. E isto ti je tako i sa paštetom.Talianu ja stvarno ne shvatam gde ti zivis.Ko razume shvatice.Dosadno je vise da stavljam linkove ima ih bezbroj.