Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Onaj mali semering spojničke jesi stavio sa oprugom ili bez oprugom? To mesto i ac pumpa su skoro pa nemogući za zadihtovati.Meni slini na sredini, na spojnickoj, zamenjeni svi semerinzi, nigde zajedeno gde nalezu.. dal ne nabija neki pritisak tu pa da pusta...
Доливањем уља,Na koji nacin resavate to curenje na spojnickoj kada se desi?
 мора да се скида мењач.
мора да се скида мењач.Ukljucivac skini...Pozdrav svima. Imam problem na 577dw sa prednjom vucom . Kad krenem nazad ili napred zablokiraju prednji točkovi. Podigao sam prednji most okreceme tockove napred nazad i nista se ne desava. Skinuo sam poklopce i planetarce sa reduktora i leva i desna strana i sve izgleda ok nema lufta. Jel imao neko slican problem
Curi na zaptivci kartera koja je u obliku polumjeseca.Доливањем уља,мора да се скида мењач.
Кад сам скидао мењач, ( цркао ми редуктор и вратило) ајде да заменим и та два семеринга и ако су били добри и нови.
Кад оно међутим, од тад цури и то лепо. Цури и из мотора негде између кратера и звона, није на семерингу скидао сам замајац.
Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka