IMT

Retko koji traktor IMT da nije umazan od ulja, to je kod njih u fabričkom standardu.

Tek bi se o tome moglo na široko raspredati.Kad je junior bio mali jednom prilikom mi reče taj tvoj 577 kao Lego kockice, stalno ga nešto rasklapaš i sklapaš. 😂

Manji po precniku? na spojnickoj za pogon tockova... jbm li ga , to bilo poruceno iz dar delova uz jos nesto.. ne secam se, na kardanskoj znam da jeste imao oprugu.... ac pumpa izbacena, stavljena na struju.

Pozdrav svima. Imam problem na 577dw sa prednjom vucom . Kad krenem nazad ili napred zablokiraju prednji točkovi. Podigao sam prednji most okreceme tockove napred nazad i nista se ne desava. Skinuo sam poklopce i planetarce sa reduktora i leva i desna strana i sve izgleda ok nema lufta. Jel imao neko slican problem

Ниси добро објаснио, може да буде свашта, конус и и тањирасти можда.

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Tu je problem u menjacu ,da je problem u prednjem diferencijalu ona bi blokirala i kad nije ukljucena prednja vuča

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Na koji nacin resavate to curenje na spojnickoj kada se desi?
Доливањем уља, мора да се скида мењач.
Кад сам скидао мењач, ( цркао ми редуктор и вратило) ајде да заменим и та два семеринга и ако су били добри и нови.
Кад оно међутим, од тад цури и то лепо. Цури и из мотора негде између кратера и звона, није на семерингу скидао сам замајац.

Pozdrav svima. Imam problem na 577dw sa prednjom vucom . Kad krenem nazad ili napred zablokiraju prednji točkovi. Podigao sam prednji most okreceme tockove napred nazad i nista se ne desava. Skinuo sam poklopce i planetarce sa reduktora i leva i desna strana i sve izgleda ok nema lufta. Jel imao neko slican problem
Ukljucivac skini...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Доливањем уља, мора да се скида мењач.
Кад сам скидао мењач, ( цркао ми редуктор и вратило) ајде да заменим и та два семеринга и ако су били добри и нови.
Кад оно међутим, од тад цури и то лепо. Цури и из мотора негде између кратера и звона, није на семерингу скидао сам замајац.

Curi na zaptivci kartera koja je u obliku polumjeseca.

Nazad
Vrh