IMT

Na 560 hoće nešto da lupne prilikom dodavanja i smanjivanja gasa. U glavnom u trećoj manji gas. Kao da nešto ima lufta gde ne bi trebalo.
Možda je iz menjača, ali mi deluje više da dopire od kvačila? Šta bi moglo biti?
Da li hoće to ako se zubi na lameli razglave?
Inače hoće da lupa kad nema ni blizu dovoljno ulja u menjaču. :mad:
Zanimljivo da je gazda proletos menjao zadnji levi pogonski zupčanik na rusu zbog iste, ja mislim da je pre "uštede" nego nemarnosto.

Proletos smo farbali, crvene treba 1 litra ali haubu nismo farbali sa donje strane, to bude bass na knap.
Presli smo dve puta krila sa obe strane i haubu sa spoljne.
Za trup koliko se secam nije potroseno cele dve litre.
Koriscena je irkomova 3 u 1 farba, imt crvena i imt siva ali crvenom nisam zadovoljan nema sjaj i vuce nekako malo na narandzastu..

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka

Ne znam koliko se vidi, nemam trenutno bolju sliku
95ef3c1ff6acd28757839ca531ef6335.jpg

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka

Zavisi šta i kako hoćeš. Ja kad bih radio ne bih mnogo uzeo. Al kad vidim da se cela ofarbana prodaje za 150€ šta reći. Ubiše nam Kinezi i liberalni kapitalizam ne samo volju za radom već i za životom.
Ludilo. Evo sada gledam. Oba nova krila (za Tafe) kompletna, sa gazištima 140 evra.
Znači sve komplet novo (bez onog dela gde je volan) ukupno 290 evra!
Videću, pitaću majstora (imam u blizini jednog) koliko bi me koštalo da mi sve odradi akrilnom farbom. Baš me zanima sada. Hoću da ofarbam stari 533, na njega je stavljen nov motor (pre desetak godina) od 549. Trebalo je tada majstor da ga još ofarba, međutim kasnio je, počela sezona branja i - kao kasnije ćemo.
Prva farba je na njemu, iz 1971. kada ga je ćale kupio
Baš je izbledela skroz i sada me već nervira.

Ipak ću ja (ako uopšte to i odradim) ovu jeftiniju varijantu - 300 evra sve novo. Pa ću posle svoju haubu, gazišta i krila na oglas - kolko ko da
I prođem tako sa 150 do 200 evradi, otprilike.

Ipak ću ja (ako uopšte to i odradim) ovu jeftiniju varijantu - 300 evra sve novo. Pa ću posle svoju haubu, gazišta i krila na oglas - kolko ko da
I prođem tako sa 150 do 200 evradi, otprilike.
Ako si gledao seriju Mucke,
Kod tebe i tog 533 ce biti kao kod Trigera i njegove metle.

Farbanje se isplati samo ako ćeš farbanje da platiš, a pripremu sam odradiš.Za akril i poluiretan bi najbolje bilo peskarenje, pa onda git, i šmirglanje dok oči ne ispadnu, pa umiješ špric gitom i opet se družiš da šmirglom i to najviše košta, samo farbanje je posle najlakša operacija.I ta priprema oduzme najviše vremena, a vreme je novac :D

Ludilo. Evo sada gledam. Oba nova krila (za Tafe) kompletna, sa gazištima 140 evra.
Znači sve komplet novo (bez onog dela gde je volan) ukupno 290 evra!
Videću, pitaću majstora (imam u blizini jednog) koliko bi me koštalo da mi sve odradi akrilnom farbom. Baš me zanima sada. Hoću da ofarbam stari 533, na njega je stavljen nov motor (pre desetak godina) od 549. Trebalo je tada majstor da ga još ofarba, međutim kasnio je, počela sezona branja i - kao kasnije ćemo.
Prva farba je na njemu, iz 1971. kada ga je ćale kupio
Baš je izbledela skroz i sada me već nervira.
Posto su "kockasta" krila od tafe jesi li mozda pitao

Nazad
Vrh