IMT

Ugreje se ulje, tako kod mene na 558 padne skoro na nulu.Proveri prvo koji je minimalni radni pritisak tog motora.

Na mom traktoru radili generalnu, nema ni 800rs.I sto tako padne pritisak posle nekog vremena kada zamenis ulje.Motor pali odlicno, snage ima...

Tako je bilo kod mene na 577.Sve novo a kad se motor zagreje nema pritiska.Tako je radio blizu 5.000 sati dok nije prodat.Pred prodaju sam mu ugradio mehanički sat za pritisak ulja umesto el.koga je imao i pritisak se pojavio na ugrejanom motoru, obična glupost a recimo sada na Deutzima imam samo lampicu i uopšte me ne zanima koliki im je pritisak ulja dok idu.

Nebi bilo loše da taj mehanički sat bude uključen, pa bar bio i negde ispod limarije a ne u kabini, čisto da se ponekad može pregledati stanje sistema za podmazivanje i istrošenost motornih ležajeva.

Pozdrav. Zna li neko koji je navoj na bloku motora za brezone na 539 ? Treba procistiti navoje, menjan je blok a niko nije obratio paznju na stanje navoja u njemu...i gde naci ureznicu za to ?

Poslednja izmena:
Ако је м12 онда је м12(Корак 1,75.) нисам 100%сигуран.

Послато са RMX3624 помоћу Тапатока

Летос сам мењао главу на549 и сигуран сам да је крупни корак, ситни корак и гус баш и не иде.

Ако си добио енглески блок, може да буде 7/16" или 1/2". Измери пречник, ако м12 не иде онда је 7/16". Не могу ти помоћи имам урезнице, далеко си.

Da li je neko od forumaša imao posla sa ovim preprodavcem iz Mramorka ( Miroslav se zove) ?

Kad sam već ovde...ima li neki pristojan 540 u vašem komšiluku da se prodaje?
Pisalo se o nekom iz Mramorka matrapazu ne bas pohvalno, ali nisam siguran da je taj. Ja bih za svaki slucaj zaobiso ceo Mramorak, Dolovo, Kovacicu i slicno.

Ja sam kupio berac od njega i nije bilo nekih problema jedino me je iznerviralo sto ga je doterao nocu iako smo se dogovorili da to bude danju inace trgovac ko trgovac sta vidis to kupis ali nije napadan mene je ostavio samog da gledam sta hocu i da biram po zelji

Da li je neko od forumaša imao posla sa ovim preprodavcem iz Mramorka ( Miroslav se zove) ?

Kad sam već ovde...ima li neki pristojan 540 u vašem komšiluku da se prodaje?
Ja nisam ali po FB objavama se vidi da je sve šminkano i sve očerupano, sa svih traktora skida vučnike, tegove, toplinge, kabine, sedišta, akumulatore, sve što može da zameni lošijim to radi. Svaki traktor na slici bez vučnika a ima oglase na stanju valjda 15 vučnika i tegove. Da je prevarant verovatno ne bi ovako dugo radio, bar ne pod istim imenom, ali voli da čerupa i da skida šta može da se skine sa mašina.

Svi trgovci "cerupaju".
Gledam uvek zaobici trgovce kad je moguce.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh