kako moze da bude normalno da padne pritisak na nuluVidi na netu koji je radni pritisak.Ako je ulje 15w/40 to je normalno.Koji je viskozitet ulja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako moze da bude normalno da padne pritisak na nuluVidi na netu koji je radni pritisak.Ako je ulje 15w/40 to je normalno.Koji je viskozitet ulja?
Svi kazu da je colovni navoj... ne standardni.. ali niko ne kaze kojiЛетос сам мењао главу на549 и сигуран сам да је крупни корак, ситни корак и гус баш и не иде.
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Pisalo se o nekom iz Mramorka matrapazu ne bas pohvalno, ali nisam siguran da je taj. Ja bih za svaki slucaj zaobiso ceo Mramorak, Dolovo, Kovacicu i slicno.Da li je neko od forumaša imao posla sa ovim preprodavcem iz Mramorka ( Miroslav se zove) ?
Kad sam već ovde...ima li neki pristojan 540 u vašem komšiluku da se prodaje?
Ja nisam ali po FB objavama se vidi da je sve šminkano i sve očerupano, sa svih traktora skida vučnike, tegove, toplinge, kabine, sedišta, akumulatore, sve što može da zameni lošijim to radi. Svaki traktor na slici bez vučnika a ima oglase na stanju valjda 15 vučnika i tegove. Da je prevarant verovatno ne bi ovako dugo radio, bar ne pod istim imenom, ali voli da čerupa i da skida šta može da se skine sa mašina.Da li je neko od forumaša imao posla sa ovim preprodavcem iz Mramorka ( Miroslav se zove) ?
Kad sam već ovde...ima li neki pristojan 540 u vašem komšiluku da se prodaje?