Pusta negde rashladnu tecnost, sagoreva je.Sta bi mogao da bude kvar 533 izgubio snagu i poceo da dimi beli dim, traktor ugasen i vise nece da upali. Pre dva meseca radjena pumpa i dizne i stelovani ventili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pusta negde rashladnu tecnost, sagoreva je.Sta bi mogao da bude kvar 533 izgubio snagu i poceo da dimi beli dim, traktor ugasen i vise nece da upali. Pre dva meseca radjena pumpa i dizne i stelovani ventili.
Može biti. Takvi simptomi su bili kod mene na 533 kada je lanac otišao.Ima rashladnu tecnost, nije smanjio nivo u hladnjaku. Majstor kada mi je namestao pumpu kaza da mi je lanac malo labav, sad dali je mozda umedjuvremenu se jos rastegao i preskocio
Zar fabrika IMT nije zatvorena?Drugari, planiram da uzmem novi IMT 549 DV. Da li neko od vas ima iskustva? U igri je još uvek i Lovol 504 pa rekoh da čujem šta mislite.
Otvvorio vucic ..Zar fabrika IMT nije zatvorena?
na leru nula kad das gas skace skala sto veci gas veci i pritisak na pola gasa oko 2,5 bariKoji je radni pritisak tog motora, od /do ? Ako mu das gas kada je vruc motor al skace pritisak?
sat cu da prikljucim drugi zbog provere a i racvu cu da napravim da bih mogao i davac za lampicu da ugradim lampica bi trebala da se pali na 0,3-0,5 bariUljna pumpa ili ne valja sat.