IMT

Ima rashladnu tecnost, nije smanjio nivo u hladnjaku. Majstor kada mi je namestao pumpu kaza da mi je lanac malo labav, sad dali je mozda umedjuvremenu se jos rastegao i preskocio

Ovi umeju da prodaju ono sto neko ne moze da zamisli da se moze prodati.
Mislim na brend ili logo Imt, kako god.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Po meni preskup za ono sto nudi. Da ima bar 2x5 brzina, reverzer i odvojenu kabinu onda bi možda i vredeo te pare. Kvalitet Tafea generalno nije loš, kod nas su vecinom manji 42, ima samo 2 kom 45 dv za koje znam. Niko se ne zali i ne prodaju ih. Na netu citam zalbe da je motor slab za tu masu i dv uz kombinaciju sa predugim brzinama, nisam probao pa ne mogu da komentarisem. Tier 3 motor cini mi se dosta bučniji od starih, tj auspuh je mnogo bolji, nije uopste bučan na auspuhu vec sam motor klikće dosta više.

Sto se tice anlasera, uzet je nov planetarac navodno poljske proizvodnje. A Iskrin anlaser sa fergusona (isti takav nose i ostali M/DM motori) je stavljen na Z142. Negde je se vodila polemika od cega pase na kombajn pa ce mozda nekome koristiti informacija. Sada i kombajn i Ferguson pale kako treba.

Da li je zupcanik za rikverc isti u petobrzincu na 577 kao i na 539?

I da li za njegovu zamenu moraju da skidaju snopovi ostalih zupcanika?

Poslednja izmena:
Ajmo majstori pomoc sa moze biti pumpa,lezajevi na radilici ili nesto trece......imt 549 motor,ne trosi ulje, ne duva bas ni malo ima snage sad po ovim jutarnjim mrazevima pali na dodir bez grejaca, pritisak ulja na hladno na leru 3,5 bara kad se zagreje preko 60 stepeni pada pritisak skroz na 0

Nazad
Vrh