dusanboss
Član
Jel postoji način da se vidi da neka dizna ne baca dobro bez skidanja? Mozda merenje laserskim termometrom? Jel će biti razlike u temperaturi po komorama? 539 linijska pumpa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
S obzirom da nema nijednu ocenu, a da je poznat trgovac najbolje zaobići ga. Na pravi niko nov profil zbog jedne lože ocene kuju ti da neka budala zato što je on takav, a ne zbog tvoje greške.Da li je neko od forumaša imao posla sa ovim preprodavcem iz Mramorka ( Miroslav se zove) ?
Kad sam već ovde...ima li neki pristojan 540 u vašem komšiluku da se prodaje?
Kako sa osciloskopom?Može, ali moraš koristiti i osciloskop kao i ultrazvučni analizator spektra.
Upravo to. Nije mi jasno zašto se vlasnici ponašaju kao da su pali sa kruške pa mašine prodaju trgovcima i prevarantima, jedino ako im je hitno za novac ali ako postave nižu cenu na oglasu svakako će ga brzo prodati. Mnogi ljudi traže da kupe očuvan traktor ali ne mogu da nađu zato što su vlasnici nepismeni da postave oglas na internet a vide oglas trgovaca koji kupuju pa ih zovu.Ma nije prevarant, ali sam odustao...kupi od nekog prvog vlasnika, očerupa sve dobro što se da skinuti, pa prodaje posebno...konkretno na ovom 540 skinuo zadnje gume...pa navukao neke poderane i popucale...ostalo ok, ali to je stavka od 400e...Plus ostavio fotografije sa dobrim gumama kad ga je kupio...nije za izbegavanje kao oni indijanci koji su kao baš taj dan prodali, pa imaju drugi..isti takav samo 1000x u gorem stanju...
Da ne obljašnjavam korak po korak evo jedan dobar video baš sa tom temomKako sa osciloskopom?
To se uzima za male pare. Bolje idi odaberi šta ti treba dok ne dođu lešinari.zovem za prikolicu da vidim
Javlja se lik kaze e ajde dodji sutra poslepodne danas je sahrana pa sutra mozes da vidia sve komplet traktor prikolica plug spartac prskalica sve je na prodaju al samo dedu da sahranimo
Desava se da vlasnici postave oglas, ali opet preprodavci kupuju i preko oglasa. Jednostavno su toliko brzi i imaju veliku moc ubedjivanja da je to cudo. Prica mi covek postavio oglas za traktor i u roku od par minuta ga zove preprodavac iz obliznjeg mesta i preko telefona ga ubedjuje bez pardona da taj traktor vredi 1000 i nesto evra manje nego sto covek trazi za njega. Ako ovaj pristane kaci slepku ili pali kamion i nocu ide ako treba. Spremni su, jednostavno to im je poso, zarada dobra i kidisu.Upravo to. Nije mi jasno zašto se vlasnici ponašaju kao da su pali sa kruške pa mašine prodaju trgovcima i prevarantima, jedino ako im je hitno za novac ali ako postave nižu cenu na oglasu svakako će ga brzo prodati. Mnogi ljudi traže da kupe očuvan traktor ali ne mogu da nađu zato što su vlasnici nepismeni da postave oglas na internet a vide oglas trgovaca koji kupuju pa ih zovu.
Ma otislo to odmah do sahrane doso lik na sahranu i odmah kaparise, kaze mi drugar to njegov komsija nakupac pokupi sve, jedino kad je prosla ostavinska i svako oce svoj deo nema prevoda registracijeTo se uzima za male pare. Bolje idi odaberi šta ti treba dok ne dođu lešinari.
Ja sam samo jednom prodao takvima, nešto mi trebao novac i postavim oglas i za 2 minuta zvoni telefon, poruke, zovu pričaju mi da ne mogu više da dobijem i tek peti po redu mi ponudi cenu između moje i prethodne četvorice (150 više od njih a 150 manje od moje) i ja pristanem. U pola 10 uveče žuri u grad da nađe kako može da uplati kaparu, ja ga ubeđujem da neću drugome prodati ali nekako uspeva da mi uplati kaparu i posle par dana je došao da pokupiDesava se da vlasnici postave oglas, ali opet preprodavci kupuju i preko oglasa. Jednostavno su toliko brzi i imaju veliku moc ubedjivanja da je to cudo. Prica mi covek postavio oglas za traktor i u roku od par minuta ga zove preprodavac iz obliznjeg mesta i preko telefona ga ubedjuje bez pardona da taj traktor vredi 1000 i nesto evra manje nego sto covek trazi za njega. Ako ovaj pristane kaci slepku ili pali kamion i nocu ide ako treba. Spremni su, jednostavno to im je poso, zarada dobra i kidisu.
a gde da ga nakačim na IMT 539?Da ne obljašnjavam korak po korak evo jedan dobar video baš sa tom temom
To su pravi lešinari što kupuju po sahranama.Ma otislo to odmah do sahrane doso lik na sahranu i odmah kaparise, kaze mi drugar to njegov komsija nakupac pokupi sve, jedino kad je prosla ostavinska i svako oce svoj deo nema prevoda registracije
Za auto je lako ali za traktor jedina i tačna metoda je da se skine svaka dizna tako barem ja radim.a gde da ga nakačim na IMT 539?
Pre 10ak godina imt 533 i imt jednoosovinka prodano za cenu prikolice.. Kaze nije hteo nikom u selu da proda da mu se neko smeje a njemu netreba pa sto da stoji prodano samo da nije dzabe a nakupac jedva docekao da preprodaPoznajem neke ljude koji ce pre dati nakupcu nego redovnom poljoprivredniku...
Sent from my SM-A525F using Tapatalk