Kad sam već ovde...ima li neki pristojan 540 u vašem komšiluku da se prodaje?
Definitivno odustao 540, ne zbog samog tipa, već mogućnosti da se dođe do prvog vlasnika ili nekog "poštenog" ( čitaj normalnog nakupca).Obišao 5-6 adresa, pogledao na stotine oglasa i skoro uvek ista priča...na telefonu priča jedno, fotografije slikane iz uglova gde se uglavnom ne vide nedostaci...a cene takve da se preklapaju sa 539 u nekom prihvatljivo dobrom stanju.Kad kažem prihvatljivom, mislim na ulaganja od 200-300e (kont. brave, poneko staklo na kabini, lampe, biksne na rukavcu...).
Otišao kod jednog, sva sreća pa nije bio daleko, traži 3500 za 540...sve suvo, sve radi, top stanje, slike takođe.
Realno stanje: traktor nije mrdnuo sa mesta 2 godine, sve što je moglo da zariba - zaribalo...desni zadnji točak blokiran, hidraulik jedva prazan podiže poluge, ima velikog lufta u desnoj čizmi, nema akumul., nema tečnosti u hladnjaku, saće na hladnjaku se raspada, nije registrovan, jedva upalio posle 10. pokušaja i insistira da se ne sipa voda, jer tobož, ako ga ne uzmem , on mora tu vodu da ispušta....Nije nakupac, dobio traktor u zamenu za dug, a meni telefonom rekao da je vlasnik dugo godina..i tako dalje i tako bliže.
Meni realno više odgovara 539, ali zbog cene i godišta sam mislio da se može naći nešto pristojno za 3000-3500, jer u odnosu na 533, 540 je ipak traktor po mnogo čemu bolji.
Biznis sa traktorima i priključcima se toliko razvio, da nakupci imaju svoje ljude (lokalci po selima) koji idu i šnjuraju naokolo (uglavnom po 3-4 sela gde ih ljudi znaju), po sahranama najčešće jer znaju šta pokojnik ostavlja i kakva je rodbinska priča.Od priključka imaju 100e, a od traktora 200e, ako se pogodba ostvari i nakupac pokupi sve iz dvorišta.Dakle, jako je teško ili gotovo nemoguće, doći do prvog vlasnika, ili bar dugogodišnjeg, koji prodaje (iz nekog razloga, bolest, starost...) domaćinski traktor.Ako i bude, to može biti samo komšija, rođak koji tako nešto ponudi, ali ja nisam te sreće i ovo je moje iskustvo sa kupovinom, što nikako ne znači da je i pravilo...
Bilo kako bilo, kaparisao sam jedan 539...'90. godište, 3100 rč, kabina kompresor, pali kao mina bez grejača (juče ujutro bilo +1)., cena 4400.(to je ipak za 1000 više od planiranog, ali posle svih priča dolazi ona "Kad ide tele, neka ide i uže".
Kod nega me odveo drugar, mehaničar, koji ga dobro poznaje...notar nije mogao (hteo) da nam overi ugovor zbog gužve, a i šlepericu nisam mogao da iznajmim pre ponedeljka, pa je sve ostalo da se završi za 3 nedelje jer sam ja morao natrag na pečalbu.
Izvinjavam se na dužem postu, slike ću izbaciti kad ga doteram...dužan sam da se zahvalim i članovima
@deks i
@lovac luka na nesebičnim savetima.