Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kosjerac je napisao(la):Cije je proizvodnje taj 558 na haubi pise made in yugoslavija a na nosacu tegova made in srbija![]()
![]()
![]()
Nije valjda , na mojoj rajki su drzaci gore i nagnes soferku ka auspuhu i podignes nagore ima 2 klinaPIFTA je napisao(la):Skida se auspuh pa soferku otbori napred zatim one plekove idu u stranu pa je onda digne i prodje cela vecnost.![]()
I još kažete da je IMT bolji? A otvaranje hauba pola dana posla....Rale 83 je napisao(la):![]()
![]()
skinessoferku pa onaj plekic i onda od napred dignes haubu na one 2 rucice iznad nosaca tegova, al nebojtese nije komplikovano
![]()
![]()
Nije imao ni cep za gorivo,to sam ja prepravio....i dobio grdnju od gazde...tako da od otvora za vodu ne bi nista...Rale 83 je napisao(la):Nije valjda , na mojoj rajki su drzaci gore i nagnes soferku ka auspuhu i podignes nagore ima 2 klinaPIFTA je napisao(la):Skida se auspuh pa soferku otbori napred zatim one plekove idu u stranu pa je onda digne i prodje cela vecnost.![]()
ako si sam najlakse je staviti na kabini , ako ne palis traktor i neduva kosava![]()
![]()
Post je spojen: [time]1271505520[/time]_________________________________________________
A kako se sipa voda u njega , nema rupu gore , vidim samo cep za gorivo
mityoo je napisao(la):Toga kod nas ima za 40-50 din/kg po otpadima koliko hoćeš!