Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod tog istog ima dosta delova kao i ispravnih mašina ali taj je apoteka... Kad sam pitao za poluge hidraulika za rusa (koje sam tražio da pravim prednju hidrauliku) tražio je 250 dinara za kilogram.... A prošle nedelje sam video i na otpadu u tornjošu jedan 577 sa senćanskim tablicama i jedan 542 ili 549 neznam tačno ali nisam stajao da pitam....Bubu je napisao(la):Eto, jedan jedini primerak na otpadu.
1600 kg x 120 din/kg = 192000 dinara sto je bezmalo 2000 evra! Ako je na otpadu, ne mora da znaci da je neispravan i da je jeftin...
Zoran0230 je napisao(la):Bosonoga,ja imam isto kao i ti 540 i 5911-Sa 540 dobru detelinu mogu da kosim samo 1-om (ako je polegla).
Imt-ima precizniji hidraulik ali dosta slabiji i možda su brži u transportu (jedine prednosti u odnosu na zetora)-Mislim na 549-što se brzine tiče
FL je napisao(la):Da li ima donjih poluga hidraulike kat.II,sto bih mogao ugraditi na IMT 539 umesto postojecih kat.I?
Da li je neko ugradio?