Bolje spreciti nego leciti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
todor je napisao(la):bobo kod mene u selu 577dv ide duboko oranje sa 757.3 i brže ore nego taj tvoj 5106 lično sam se uverio u to tako da nisi u pravu da nemože 577 sa 757.3 i to je još oranje u dosta teškoj zemlji bilo
todor je napisao(la):bobo kod mene u selu 577dv ide duboko oranje sa 757.3 i brže ore nego taj tvoj 5106
Ovo su price za malu decu.todor je napisao(la):bobo kod mene u selu 577dv ide duboko oranje sa 757.3 i brže ore nego taj tvoj 5106 lično sam se uverio u to tako da nisi u pravu da nemože 577 sa 757.3 i to je još oranje u dosta teškoj zemlji bilo
MILE je napisao(la):Ovo su price za malu decu.todor je napisao(la):bobo kod mene u selu 577dv ide duboko oranje sa 757.3 i brže ore nego taj tvoj 5106 lično sam se uverio u to tako da nisi u pravu da nemože 577 sa 757.3 i to je još oranje u dosta teškoj zemlji bilo
nikola indjija je napisao(la):u krcedinu je peskovita zemlja pa se zato lako ore
To znaci da nisi probao da vozis pravi traktor.nikola indjija je napisao(la):ja bih radje izabrao 577