Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kosjerac je napisao(la):Cije je proizvodnje taj 558 na haubi pise made in yugoslavija a na nosacu tegova made in srbija
Nije valjda , na mojoj rajki su drzaci gore i nagnes soferku ka auspuhu i podignes nagore ima 2 klinaPIFTA je napisao(la):Skida se auspuh pa soferku otbori napred zatim one plekove idu u stranu pa je onda digne i prodje cela vecnost.
I još kažete da je IMT bolji? A otvaranje hauba pola dana posla....Rale 83 je napisao(la):skinessoferku pa onaj plekic i onda od napred dignes haubu na one 2 rucice iznad nosaca tegova, al nebojtese nije komplikovano
Nije imao ni cep za gorivo,to sam ja prepravio....i dobio grdnju od gazde...tako da od otvora za vodu ne bi nista...Rale 83 je napisao(la):Nije valjda , na mojoj rajki su drzaci gore i nagnes soferku ka auspuhu i podignes nagore ima 2 klinaPIFTA je napisao(la):Skida se auspuh pa soferku otbori napred zatim one plekove idu u stranu pa je onda digne i prodje cela vecnost.
ako si sam najlakse je staviti na kabini , ako ne palis traktor i neduva kosava
Post je spojen: [time]1271505520[/time]_________________________________________________
A kako se sipa voda u njega , nema rupu gore , vidim samo cep za gorivo
mityoo je napisao(la):Toga kod nas ima za 40-50 din/kg po otpadima koliko hoćeš!