Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2065 kako se pokazao? I jel to naslednik od 560?
Pa i ne izgleda nesto duzi ovako na oko,samo vidi se da mu fale vece zadnje gume,13,6-28 legle bi kao bombonica ali ima problem,za ovaj zahvat bi ti trebale sire felne,jer sad nosi felne od 533,539 za gumu 11,2 a namontirana je 12,4.
Pa i ja nemam obelezje,doduse rade mi zadnji radni farovi da vidim prikljucak u njivi,a ko vozi 50 na sat u naseljenom podrucju nemoze nista da mu se desi kad naleti na neosvetljen traktor,sa tom brzinom moze da zakoci u milimetar,e sad posto vecina hoce da se provoza u svojim kolicima 120 na sat nocu kroz selo to je vec drugi padez.Nista bolje od tog trokuta i rotacije za vozace auta,kad nocu naletim na poljoprivrednu masinu bez obelezja setim mu se familije.![]()
Da nov ali polovan dobar nećeš naći računaj tog godišta ako 39 ima toliko sati.
Koliko imaju ovi od 70 konja tih godina .
A po oglasima nijedan nema puno sati.
Bude itekako neprijatno kad se ide 50na sat a ispred mene nesto neosvetljeno konkretno je prosle godine jedan junak u sred noci vukao 2 voza slame.Pa i ja nemam obelezje,doduse rade mi zadnji radni farovi da vidim prikljucak u njivi,a ko vozi 50 na sat u naseljenom podrucju nemoze nista da mu se desi kad naleti na neosvetljen traktor,sa tom brzinom moze da zakoci u milimetar,e sad posto vecina hoce da se provoza u svojim kolicima 120 na sat nocu kroz selo to je vec drugi padez.