Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2065 kako se pokazao? I jel to naslednik od 560?
Pa i ne izgleda nesto duzi ovako na oko,samo vidi se da mu fale vece zadnje gume,13,6-28 legle bi kao bombonica ali ima problem,za ovaj zahvat bi ti trebale sire felne,jer sad nosi felne od 533,539 za gumu 11,2 a namontirana je 12,4.
Pa i ja nemam obelezje,doduse rade mi zadnji radni farovi da vidim prikljucak u njivi,a ko vozi 50 na sat u naseljenom podrucju nemoze nista da mu se desi kad naleti na neosvetljen traktor,sa tom brzinom moze da zakoci u milimetar,e sad posto vecina hoce da se provoza u svojim kolicima 120 na sat nocu kroz selo to je vec drugi padez.Nista bolje od tog trokuta i rotacije za vozace auta,kad nocu naletim na poljoprivrednu masinu bez obelezja setim mu se familije.
Da nov ali polovan dobar nećeš naći računaj tog godišta ako 39 ima toliko sati.
Koliko imaju ovi od 70 konja tih godina .
A po oglasima nijedan nema puno sati.
Bude itekako neprijatno kad se ide 50na sat a ispred mene nesto neosvetljeno konkretno je prosle godine jedan junak u sred noci vukao 2 voza slame.Pa i ja nemam obelezje,doduse rade mi zadnji radni farovi da vidim prikljucak u njivi,a ko vozi 50 na sat u naseljenom podrucju nemoze nista da mu se desi kad naleti na neosvetljen traktor,sa tom brzinom moze da zakoci u milimetar,e sad posto vecina hoce da se provoza u svojim kolicima 120 na sat nocu kroz selo to je vec drugi padez.