IMT

Da li je neko cuo ili jos bolje ima traktometar proizvodjaca Futog,ja nikad cuo za takve kakvog li su kvaliteta?

Manjevicu dobar je traktor ,zavisi za sta ti treba , hidro pumpa je kao na 560 i moze da ponese dosta vise nego 539 posto je tezi napred ja sam generalono prez8adovoljan sa njim prvi vlasnik sam mu , trenutno gura drugi motor kupljen nov 97.. i ima 15000 radnih sati , jedina mana okretnost ali u svemu ostalom jede 539 , sve sto imam on mi je zaradio , sad njim i sa 539 radio sam sebi nekih 45 hektara , plus usluge branja setve baliranja ....

Koristio bih ga uglavnom za setvu cetvororednom sejalicom, zitnom 3m, prskanje, bacanje vestaka.

Pozdrav drugari treba mi broj poljoprivredne apoteke u Kikindi, zbog spoljne gume za fergusona zadnje, bili su do skoro na radiju, a danas ko za inat se ne reklamiraju.
Ako neko ima neka mi posalje broj na PP.
Hvala unapred.

IMT 542 pojacan sa m34 motorom,treba malo na estetici poraditi,ali o tom kad dodje zima:
slika-3.jpg

slika.jpg

I jedan video gde se to malo bolje vidi,nisam znao kako da drzim kameru,pa je tako ispalo,u radu bice boljih snimaka:

Nazad
Vrh