Meni je izgoreo rotor na 577 pre 4-5god. kupio nov rotor indijski (il čiji je već,drugog nije bilo) i dan danas vrti dobro
Komso tebe da citiran,nekako si najlaksi
Ponesem danas anlaser u radnju gde sam kupio sve delove za njega,bacim ga na sto i kazem"Ovo je vec crklo",naravno tu ulece svadja i rasprava da nisam upravu i da je to nemoguce,kazu nosi anlaser u nas servis da se to proveri,odnesem i majstor otvori,vidi sve novo unutra,cisto kao suza ali smrdi na paljevinu.Kaze majstor nemam reci sve je spakovano kako treba ali rotor i stator izgoreli kao licna,kaze nasi delovi nasa greska,stave nov rotor ali sad nisam hteo Lektrika slovenacki vec uzmem italijanski Orme,taj su imali i stave stator Iskra iz zelenih kutija,ja nisam hteo slovenacku lektriku,moj zahtev.Spakuju lepo sve i sad,sta smo duzni,nista,cao.
Namontiram kuci anlaser i da zaverglam ono jedva se javlja,kad je juce anlaser crko izvuko momentalno svu struju iz novog Bosovog akumulatora 95Ah,jao mama,akumulator na punjac,stavim drugi od 75Ah Varta i zaverglam,traktor je upalio bez icega,bez afrodizijaka,kao da je napolju 40 stepeni,vergla oce klipovi da poispadaju,pre je verglao daleko slabije.
Muka me uhvatila,jos ako je akumulator crko ima da se obesim.
Znaci zajebite te varijante markirane robe,tipa NPR,Kobelsmit,SM...i slicno,nema to veze,sve se kopira,svi grese,samo je stvar u sreci!!
U juselu mi kazu da su imali vec dve reklamacije na Lektrika-Iskra anlaser od 10 prodatih.Znaci nije stvar u parama,vec u sreci.