prnjavor3
Član
Mene više ništa ne može začuditi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lisnate su bile u originalu a mi smo kasnije stavljali one koje nisu takve.Indijski kvalitet delova mi je preko glave tako da sad ne znam ni koje karike da stavim.Skoro sve sto sam stavio indijsko je propalo osim hilzni.Eto sad sam vido i da je jedan klip pukao na lezistu za karike.Isto indijski.Inace pritisak je bio mnogo cudan,pisao sam o tome ranije ali niko nije nista rekao.Kad ga upalis pritisak ode u pun krug,to je preko 10 bara i onda kako se greje ulje spada i drzi na3-4 bara.Kad se bas jako ugreje onda je ispod 3.Jedan drugar iz sela ima 533 on drzi na 5 bara topao,hladan,vreo sve jedno mu je...
- - - - - - - - - -
Ma ja sam nedavno uzeo indisjki lanac i to nije bilo drugog i sad je traktor krepao ugasio sesamo na leru sad rasdtavljanje .
Sigurno je drnuo koma su im dijelovi sad se i pokazalo da im ne valjaju dijelovi.
Da li zna neko koliko kg moze da podigne IMt 539 ?
Cena karika je 1800dinara IPL,nije neka cena.Firma agrogas.A kako znas da su Indijski delovi koje si ugradjivao.
Posto su ovde forumasi izgleda relativno nepismeni pa neumeju da citaju ponovicu:90% delova su kao Indijski a ustvari su Turski.Orginal Indijski delovi i nisu bas tako jeftini,skoro dzabe.
I zajebite price,karike indijske mi se nesvidjaju na oko,kao prvo ljudi nemaju rengenske oci a kao drugo kako je neko mogao da gleda u radnji indijske karike na oko kad su zapoakovane u konzervi kao sardina i trgovci to ne otvaraju jer orginal IPL karike su u KONZERVI,NEMA KOPIJA!!
Jel uopste neko zna kolika je to fabrika IPL u Indiji,kao 20 Petar Drapsina zajedno,gigant.
Te price pricaj nekom drugom. Imam i NOV imt imam i polovan, ja ZNAM Sta pricam a ti i dalje misli da je nov IMT bolji. (tema je IMT, na strance se ne obazirem, kao sto sam i napisao prije).
Opet ja kazem da me vanjstina uopce ne zanima. Svi mi pricaju da ofarbam brenu da radim ko covjek. To sto izbacuje iz rikverca je manje bitno, to se ne vidi al kad ga ofarbam, odma je bolji. ZADNJE sto cu raditi na traktoru je farbanje a kako mi se cini da brenu necu farbati nikad, bas iz inata. Cesto znam na zadnju sajbu auta napisati: "Cist auto je produkt bolesnog mozga" a isto mislim i za lickanje izvana i stalno pranje traktora a on iznutra "trul"...
Nasao sam neizradjen, zapusten traktor i povoljno ga kupio, sredjujem ga kako meni pase i ulazem pare u bitnije stvari nego sto su farba. Po mom uvijek pametniji potez nego dati 2000€ za traktor koji je cijelo vrijeme radio i patio se i na kraju dati vise novaca.
Zalim ljude koji se "pale" na farbu posto sam se i ja dosta nagledao iskrpljenih i ofarbanih traktora.
Pre 6-7 godina mi smo karicili 539. Tata je kupio Motins karike i njih je majstor ugradio. Malo je trosio ulje dok karike nisu nalegle, a posle je sve bolo ok. Sad je pitanje i kod njih kakav je kvalitet. Pre 3 godine tata karicio motor na Zastavi 128. Samo je na jednom mestu nasao karike i to kodja SM Nemacka. Mozda jedino NPR moze da se nadje original jer na svakoj kutiji ima serijski borj na osnovu kog moze da se proveri atum proizvodnje i sve vezano za te karike.A sto ne uzimate Motins?