Tomić Toma
Član
Clan Mirko 015 je ugradjivao dosta Indijskih karika i vrlo dobro su se pokazale. To su valjda one u limenoj konzervi, ne u kartonskoj kutiji.Ove "Nemacke" ko zna odakle dolaze. Bar Indijce jos nisu poceli da kopiraju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo ga jedan 569 DV sa odvojenom kabinom,ali 8500e http://www.kupujemprodajem.com/imt-577-569-vitlo-cekrk-18594744-oglas.htm?filter_id=517
Lisnate su bile u originalu a mi smo kasnije stavljali one koje nisu takve.Indijski kvalitet delova mi je preko glave tako da sad ne znam ni koje karike da stavim.Skoro sve sto sam stavio indijsko je propalo osim hilzni.Eto sad sam vido i da je jedan klip pukao na lezistu za karike.Isto indijski.Inace pritisak je bio mnogo cudan,pisao sam o tome ranije ali niko nije nista rekao.Kad ga upalis pritisak ode u pun krug,to je preko 10 bara i onda kako se greje ulje spada i drzi na3-4 bara.Kad se bas jako ugreje onda je ispod 3.Jedan drugar iz sela ima 533 on drzi na 5 bara topao,hladan,vreo sve jedno mu je...Vojkane,kupis karike IPL Indija u konzervi,lisnate obavezno i obavezno da pravilno ugradite jer ako okreneta naopako listove ima da bude jao mama.Zapamtite,radilicu drzi ulje i sve dok ima ulja i redovno se menja radilica se nece obradjivati.Na mom 540 je radjen motor XX puta,generalni i osvezavanja i preko 20000 sati i radilica je na prvoj specijali,pritisak hladan 4-5 bari,vruc 1-2 bara.
Zaobidjite te SM,NPR,KS,Perkins kopije,malo je orginala.Sve te karike ima da se kupe na Alibaba China u milionskim tirazima,sve orginalna kopija.
- - - - - - - - - -
Glavu ako si radio,samo skini ventile proveri jel klimaju na vodjicama i rucno sa slajf apastom uslajfuj siceve i sklapanje.
- - - - - - - - - -
Koji pritisak ulja si imao pre rasklapanja?
Ne znam brate mili,nisu mi to rekli pre nove godine da ce tako biti.Totalno sam iznenadjen i razocaran.Jos se nadam da ce nesto da bude a sta to ni sam ne znam.Vojkane,to dakle znaci da se ja i ti necemo ponoviti s 577? Koji bedak majku mu. Bas sam imao u planu jedan.