Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kupujem plugove,promenim sve novo i ofarbam,sta sam ja??
Ja kupujem plugove,promenim sve novo i ofarbam,sta sam ja??
Као што Куркела каже а и Сова ти си шверцер,не плаћаш ништа држави,немаш пријављену механичарско лимарску радњу или шта већ.купујеш и продајеш без фискалног исечка....Ja kupujem plugove,promenim sve novo i ofarbam,sta sam ja??
Kada budes uzeo da rastavljas Leopard plug u sastavne delove (jedno 200komada)setices se mene i moje lake zarade.Kljuc 30 i cekic od 10kg i udri dok ti zubi i ruke neotpadnu.Otac mi 100 puta rekao,jebo..e ala si izabrao robijaski posao......Као што Куркела каже а и Сова ти си шверцер,не плаћаш ништа држави,немаш пријављену механичарско лимарску радњу или шта већ.купујеш и продајеш без фискалног исечка....
Ovo je pravi traktor za jedno domacinstvo. Ne kvari se, a tih je, udoban. Moze da vuce vucnu tanjiracu, moze i da podriva, sa nekim manjim podrivacem. Ko radi 30-40ha, sa ovim traktorom i 539, nista mu vise ne treba.http://www.polovniautomobili.com/oglas5781843/imt_577/
Evo jedan 577 sa odvojenom kabinom.
Niko ti nije rekao da je to sto radis lako, niti da ces se time obogatiti. Niti si jedini, pola drzave se bavi necim sto je, hipoteticki receno sverc.Samo kada se tjera mak na konac, onda teoretski jeste sverc.Kada budes uzeo da rastavljas Leopard plug u sastavne delove (jedno 200komada)setices se mene i moje lake zarade.Kljuc 30 i cekic od 10kg i udri dok ti zubi i ruke neotpadnu.Otac mi 100 puta rekao,jebo..e ala si izabrao robijaski posao......
Nisam imao neke stete od posla s plugovima,lomio nos,kidao misic ruke,noge,crni nokti,uganuca,kicma,usivanja,hitne pomoci......sve od cekica(macole)i kljuca 30.
Eto to je taj lak zivot Svercercine Mirka.
Ko kaze da je ovo lako-dabogda i on zaradjivao na ovakav nacin!!
Pozdrav!!
Нисам ја тебе осуђивао или шта,не дај Боже,него као што каже Сова први си терао мак на конац,а сви знамо каква је борба да се опстане у овим неуређеним државама...Знамо ми колико је свачији хлеб тежак.А и брате припази мало са тим послом,колико си повреда навео још је сандук само остао.Kada budes uzeo da rastavljas Leopard plug u sastavne delove (jedno 200komada)setices se mene i moje lake zarade.Kljuc 30 i cekic od 10kg i udri dok ti zubi i ruke neotpadnu.Otac mi 100 puta rekao,jebo..e ala si izabrao robijaski posao......
Nisam imao neke stete od posla s plugovima,lomio nos,kidao misic ruke,noge,crni nokti,uganuca,kicma,usivanja,hitne pomoci......sve od cekica(macole)i kljuca 30.
Eto to je taj lak zivot Svercercine Mirka.
Ko kaze da je ovo lako-dabogda i on zaradjivao na ovakav nacin!!
Pozdrav!!
ako je i sklapao moto 150 eura