Vojkanvrelo
Član
More odjedared ste se svi raznezili pa vam smeta.Ja vam iskreno zelim da svi imate one traktore koji se od kuce voze a ti pijes ladno pivo Zajecarsko.Tu zelju zelim i sebi ali vi cete to pre od mene da postignete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Orati danima po 10-12h dnevno sa traktorom koji pisti,zvizdi,urla bez antifona je ko najteza kazna i niko se ovde nije raznezio vec vreme,godine i zvucni faktori dolaze do izrazaja kad izadjes iz jednog takvoga traktora pa celu noc umires od bolova,a znas da te i sutra i narednih dana to isto ceka i onda se pitamo sto tako rano odemo u k...c.I sto Matic kaze ko nezna saznace na ovaj ili onaj nacin!More odjedared ste se svi raznezili pa vam smeta.Ja vam iskreno zelim da svi imate one traktore koji se od kuce voze a ti pijes ladno pivo Zajecarsko.Tu zelju zelim i sebi ali vi cete to pre od mene da postignete.
Slazem se sa Maticem. Da radim 40-50ha, pre bih kupio nekog zapadnjaka nego 577, bas zbog komfora i udobnosti. Ako bas mora 577, onda samo sa kabinom odvojenom od poda. Treba cuvati zdravlje. Ne zelim do ogluvim ili ostanem bez kicme u cvetu mladosti...
Ja odavno ogluveo i bez traktora a za udobnost bitno je sediste,tu nepomaze izolacija i cuda....Slazem se sa Maticem. Da radim 40-50ha, pre bih kupio nekog zapadnjaka nego 577, bas zbog komfora i udobnosti. Ako bas mora 577, onda samo sa kabinom odvojenom od poda. Treba cuvati zdravlje. Ne zelim do ogluvim ili ostanem bez kicme u cvetu mladosti...
Vozim u firmi 565 4 sata isto se osećam kao kad sa ttr-om (antonio kararo) radim 12 sati.Možda čak i gore.Slama psihički i fizički.Nije problem sat dva danas ali konstantno svaki dan po 8,10.12 sati neprekidnog rada,bogami se oseti itekakva razlika.
Za tu površinu kupiš BrenuSlazem se sa Maticem. Da radim 40-50ha, pre bih kupio nekog zapadnjaka nego 577, bas zbog komfora i udobnosti. Ako bas mora 577, onda samo sa kabinom odvojenom od poda. Treba cuvati zdravlje. Ne zelim do ogluvim ili ostanem bez kicme u cvetu mladosti...
sad ces ti da hvalis kako je CARRARO TTR udoban traktor ima sve cetri iste gume najvjerovatnije 15,3cola,kabina kao kosnica za pcele covjek od 100kg nemoze da udje u nju da se neudari negdje,a sto ima kratko medju osovinsko rastojanje pa skace ko jarac o tome da se neprica,sad nevalja IMT565,nemoj pajdo Bogati to govorit,mozes pisat ljudim i prodavat m..a pod bubrege,zato sto neznaju staje TTR carraro a ja Bogam i znam i to veoma dobro.
nebranim ja ni IMT-a niti hvalim druge al sto ga ti sad usporedi
pa procitao sam svaki post kazu svi buka zujanje,drugi odgovaraju antifoni,a opet se kroz sve ovo kako su slomiti umorni neudobni,pa udobnost je sjediste volan i prilagodjenost komandi nista drugo,ja sam radio new holland-om pa nadobio sam ga 500rh a je pjevo da mu nije bilo ravnog,a prvi pogon kad mu je ukljucen pri brzini od 10km/h e to se slusalo ka grand emisije pjeva zvizdi bruka pa staje za to reci.Šta će ti sedište pomoći u vezi buke,zujanja i ujanja?
Ja imam R 65 ali bez kabine. Kad je original auspuh, i na velikoj turazi je buka podnosljiva. Sa ovim turskim rci, prdi, dere se ko jarac... Dosta njih pa i moja tako uje u transportu. Meni to i ne smeta jer nemam neke velike relacije a to ujanje je izrazeno samo u 3. brzohodnom.Za one sa kabinom kazu da su dosta tise, ali ja sa takvom nisam radio pa ne znam.Ja odavno ogluveo i bez traktora a za udobnost bitno je sediste,tu nepomaze izolacija i cuda....
- - - - - - - - - -
A kakva je Rakovica 65-76 sa kabinom i njena buka?Manja ili vece od IMT-a,vase misljenje?