Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pasuje druze ali ti treba i kuciste menjaca od 577 da prepakujes tvoj menjac u to kuciste sa izvodom za prednju vucu.Ugl sve se moze uraditi.momci pitam u ime mog kolege jel pase prednja vuca sa starog tipa 577 na stari tip 560,negdje nasao razvalitu sedmicu kaze da mu covjek daje sve u kompletu za 700evropljana
Nakosio se taj izgleda po šumi takav hidrulik svinut.
Ima mreže po staklima i auspuh otkinut šuma.
Pasuje druze ali ti treba i kuciste menjaca od 577 da prepakujes tvoj menjac u to kuciste sa izvodom za prednju vucu.Ugl sve se moze uraditi.
Ali ovde je koliko mi se čini stari perkis tj iz ranga s44Evo jednog pristojnog:
http://www.polovniautomobili.com/oglas5748819/imt_577_580/
Ako me sećanje dobro služi, pre godinu dana prodavac je tražio 11000.
Nema kompresor jer perkins motori nemaju kompresor ali me cudi da ima celu instalaciju bure, papuce, ventile....i meni se svideo al mi malo sumnjivo, jos jedno moe zapazanje da je sigurno rastavljan na pola.....A dje je kompresor,ovo lici na kombinaciju starog 585 i novog tipa 577.
99% ovo je neki izvozni traktor koji je nakraju zavrsio kod nas.....zbog sankcija...itd....
a moze biti i da ga neko napakovao,papiri od trupa 95.....rekao bi da je trup farban,nije ovo fabricka boja.....prednja vuca,kompresor,motor,zadnje felne...sumljivo do dzaja...