mirmag
Član
Pri tom nije otisla za cenu iz oglasa,nego nize....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
AaaaaaaaaaaaajaojjjjjPri tom nije otisla za cenu iz oglasa,nego nize....
.najvise me brine menjac i to sto troskari ulje....
Aaaaaaaaaaaaajaojjjjj
Zapade mi nesto za oko pa jaucem od mukeSta je Tomo?
Da sam tada bio pri novcima, verovatno bi ja njega vozio meni kuci, a ne u Kladovo... Stvarno je dobro prosao Manjevic...Pri tom nije otisla za cenu iz oglasa,nego nize....
telnett da li bi ti takav traktor dao za 5.000 eura?
Procitaj malo bolje sta je mirko napisao .
Zemljak ja sam govorio o patriotizmu,mene li si nasao sada da prozivas???Najveci je problem u mentalitetu nasih ljudi i zbog toga su i cene preterane.Recimo ovde na forumu je moglo hiljadu puta da se procita kako su delovi za IMT dzabe,a recimo za neki zapadni kao grejac kosta 1000e,dizna 2000e,a motor ili menjac bez 3-4000e ne mogu ni da se otvore.Dalje,pominje se cak i patriotizam,ali ne znam kakav je to patriotizam kad ne pomazes drzavu nego nekog preprodavca kad mu za traktor od 5-6-7000e ubacis u dzep 10000e.Dokle god ljudi tako razmisljaju ima da nas sisaju kao ovce,jer dok je ovaca mora neko i da ih sisa.
Ja da sad mogu da odvojim 10-12000e,uzeo bi lepo neki gospodski MF ili Same ili Fiat i da radim u odelu i sto neko rece da odmorim dok radim.