Za prednje možda i bude dosta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada ides za Nis verovatno prolazis precicom kroz Draskovac na samom onom mosticu pogledaj pravo i videces jednog Stajera kako stoji na klocnama vec 4-5 godina.Crko menjac osovina kosta od 2.500 do 2.700,i covek lepo kupio drugi valjda bese 577 bez dw.Steta sto vecina takvih ne prati ove forume inace bih bas voleo da vam oni licno prenesu iskustva kada treba tolike pare da se izdvoje za neki model star 30-setak godina a ne zna se sta je sledece sto ce otkazati i koliko ce kostati.Mada i moze im se jer ima ljudi koji za drugo ne znaju i onda ne pitaju za cenu.
Ne verujem da je bas jedna serija bila sa 14 gumama... Kod mene u selu ima 5-6 komada 560 novi tip i skoro svi su razlicitog godista, i svi fabricki nose 14 gume, ukljucujuci i mog...
Eva ja se bavim ozbiljno ratarstvom i odgovorno tvrdim da gume 14.9-28 na 560 su promasaj veka.Imao sam priliku svoj traktor probati sa gumam 14,9,radim neki 565 i skidao sam komplet tockove i kad su vec skinuti namontiram kod mene,a gume nove,traktor neupotrebljiv,gde je malo vlazno 560 nece da pipne,jao ljudi ono je beda,em sto je spor a jos na svakoj bari i blatu ja jedva izadjem prazan.Odmah su vracene gume 16,9 sa 50% sare,druga prica traktor sposoban za posao.da se baviš ozbiljnim ratarstvom znao bio da su mu taman
Ovaj gore dzon dir ako kupis odmah ti treba 5000e za gume...
Na 560 od 1986 godine su ugradjivane 14-ke ali te 14-ke su daleko veci format od danasnjih,to su 14,9/13-28,burazer ima na svom 560 jos uvek fabricke,i drugi burazer kuca do mene ima na rakovici 60 jos uvek fabricke Sava-Ruma,pa to su gume kao danasnje 16-ke.Danasnje 14-ke su smesan format,kalup u fabrici se od grejanja sve vise skupljajeste Mirko iz predhodnog mog posta vidis da se apsolutno slazemo u vezi tog,ali sta ce onaj ko nema 80.000 za dve gume a mora da ih zameni,ipak je lakse dati 54.000 nego 80.000 za 80.000 ima da zameni sve 4 i da mu ostane za kafu,cigare,pvo i kilo sostilja dok ceka zamenu,ljudi namestaju 14 gume zato sto su prisiljeni nemastinom na to,e sad neko nece da prizna da nije imao para za 16 pa kao krece sa filozofijom da su 14 bolje i onda krece da siri nesto u sta i on sam ne veruje
onaj ko nema za bolji traktor sa tim seje,prska i šparta na 5o cm. bez razvlačenja i širenja,ajd živeli na taj jedEva ja se bavim ozbiljno ratarstvom i odgovorno tvrdim da gume 14.9-28 na 560 su promasaj veka.Imao sam priliku svoj traktor probati sa gumam 14,9,radim neki 565 i skidao sam komplet tockove i kad su vec skinuti namontiram kod mene,a gume nove,traktor neupotrebljiv,gde je malo vlazno 560 nece da pipne,jao ljudi ono je beda,em sto je spor a jos na svakoj bari i blatu ja jedva izadjem prazan.Odmah su vracene gume 16,9 sa 50% sare,druga prica traktor sposoban za posao.
ti još uvek nisi video bare u ravniciNa 560 od 1986 godine su ugradjivane 14-ke ali te 14-ke su daleko veci format od danasnjih,to su 14,9/13-28,burazer ima na svom 560 jos uvek fabricke,i drugi burazer kuca do mene ima na rakovici 60 jos uvek fabricke Sava-Ruma,pa to su gume kao danasnje 16-ke.Danasnje 14-ke su smesan format,kalup u fabrici se od grejanja sve vise skuplja
Zato narod kupuje+sve ovo sto si napisao+zato sto u ravnici nema gde da zapadne s traktorom pa medjuredna obrada....a ja do njive ima 22 bare i 22 blatnjava brda.
Ja sam se uverio,sve u jednom danu tako da sad ovde moze da se pise sta se zeli ja verujem samo sebi i svojim ocima i delima....
Znaci ako sejem repu i soju onda su 14-ke na 560 ekstra,sa njima je traktor najbolji...zanimljivo,a sta ako sejem kukuruz,psenicu...onaj ko nema za bolji traktor sa tim seje,prska i šparta na 5o cm. bez razvlačenja i širenja,ajd živeli na taj jed
znaci,nesejes repu ili barem soju
- - - - - - - - - -
ti još uvek nisi video bare u ravnici
iako posedujem jednog 56o i radim sa njim ipak tvrdim da je on obično sranje od traktora u biloj kojoj kombinaciji gumaZnaci ako sejem repu i soju onda su 14-ke na 560 ekstra,sa njima je traktor najbolji...zanimljivo,a sta ako sejem kukuruz,psenicu...
.
Kupuju ljudi gume ali je narod ogranicen kao terasa,video kad je kupio novog 560 gume 14-ke i samo to tera u krug,nema veze sto je fabrika totalno omasila ili sto se kalup smanjio.Pa pogledajte oglase,svaki 560 pre 1985 ima gume 16-ke,a svaki posle 1986 14-ke.A isti traktor,sta to govori da smo mnogo .......Ko nema para za gume, neka menja delatnost. Sta je taj zaradio za godinu dana, ako ne moze ni da zameni gume jednom u 15 godina. 16 je zakon
A sta mislis o rakovici 65 ili 60?iako posedujem jednog 56o i radim sa njim ipak tvrdim da je on obično sranje od traktora u biloj kojoj kombinaciji guma
da ima anketa za najgori traktor on bi pobedio