Bubu
Član
@Bubu jel to taj za 4500 http://www.kupujemprodajem.com/traktor-imt-5170-17010601-oglas.htm
Bas taj U sustini, kome se radi moze lepo da ga sredi jer nije izlomljen i da mu fali nesto krupno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Bubu jel to taj za 4500 http://www.kupujemprodajem.com/traktor-imt-5170-17010601-oglas.htm
Ма брате и то ти је много.Ту треба бре огромне њиве.
Bas taj U sustini, kome se radi moze lepo da ga sredi jer nije izlomljen i da mu fali nesto krupno.
Ja nevidim slike uopste...
- - - - - - - - - -
Ako koristis Mozilu prebaci se u neki drugi pretrazivac. Mada je i kod mene Mozila i desi se da ne otvori slike s vremena na vreme. sorry for
Не фале само стакла већ и стопови,као да је неко намерно лупао а ако је намерно онда можда је и сипао нешто тамо где не би требало.Zasto moraju da budu bas OGROMNE njive da bi neko imao veci traktor??? PA meni je mnogo bitnije povrsina koju obardjujem a ne koliko su mi velike njive....
Imam njiva od 0.5h pa sve do 4-5 hektara.. A da ne nabrajam da imam i po 15 hektara ali nije jedna parcela,ali recimo deli je neka druga parcela ali je sve u tom potezu...
Najdalja njiva mi je oko 5-6km u jednom pravcu... Sva zemlja koju trenutno radim je tu u krugu... A posto ne planiram da smanjujem povrsinu (naravno) vec da povecavam sta fali ako uzmem jaci traktor...
Kad sam radio 20-30h samo sa Rakovicom uzeo sam Bealrusa 820 i tad mi je bilo super sa njim,e sad sam povecao povrsinu vise nego uduplo pa ponovo gledam veci traktor... I kad stigne i on povrsina ce automatski da moze da se poveca pa skoro pa opet duplo...
To su moji neki planovi koje zelim (i moram) da ostvarim...
Posto me ove godine opasno tuko maler ostace to jos malo da saceka,taman da jos malo prikupim zemlju...
- - - - - - - - - -
Zvao sam i ja vlasnika kaze da je manje vise kompletan... Ali nije mi samo jasno sta se bre desilo sa staklima!!! Ama nijedno da je na njemu!!!!
Ćiro tebi će trebati te 2-3 godine da se odlučiš i nađeš traktor
Ne moze da uzme 5136 zato sto kod njih u selu imaju taj traktor mora veci.Не фале само стакла већ и стопови,као да је неко намерно лупао а ако је намерно онда можда је и сипао нешто тамо где не би требало.
Велики ИМТ трактори траже велике њиве,слабо окретни и још са 170кс и више нису рентабилни у тако малим њивама.То је мој утисак.Јесу вишеструко јефтинији и за куповину и оправку од страних али мислим да би 5136 био за тебе довољан.
Ne moze da uzme 5136 zato sto kod njih u selu imaju taj traktor mora veci.
577 Ti nemoj doterivati strani traktor u dvorište a isto tako se nemoj trsiti i pljuvati po nečemu sa čime nemaš ličnog iskustva.